Adana Gençlik Merkezi Aile Birliği faaliyete geçirildi

SPOR 09.01.2024 - 11:54, Güncelleme: 09.01.2024 - 11:54 2702+ kez okundu.
 

Adana Gençlik Merkezi Aile Birliği faaliyete geçirildi

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, “Aile Projesi”ne yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor
PROJEYİ FAALİYETE GEÇİRDİLER Kentin gençlerini Türkiye Yüzyılına hazırlayan faaliyetler, eğitim ve etkinlikler ile buluşturarak Adana’da ve bölgede dikkat çeken çalışmalara imza atan Adana Gençlik Merkezi, Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı öncülüğünde kısa bir süre önce fizibilite çalışmaları yapılıp proje haline getirilen Aile Birliği’ni faaliyete geçirmeye başladı. HER EĞİTMEN ÖĞRENCİ VELİLERİ İLE BİR ARAYA GELİYOR Adana Gençlik Merkezi’nde eğitimlerine devam eden öğrencilerin velileri ile kurulan Aile Birliği kapsamında kısa bir süre önce ön görüşmeler tamamlandı. Aile Birliği ile beraber, her atölyenin eğitmeni ve öğrenci velileri bir araya getirilerek Adana Gençlik Merkezi faaliyetleri, Gençlik Spor Bakanlığı’nın kentteki aktivite ve etkinlikleri anlatılıyor. VELİLER MEMNUNİYET DUYUYOR Aile Birliği’ne katılım gösteren veliler ise çocuklarını düzenli olarak gönderdikleri ve çocuklarının uzun süre kaldıkları Adana Gençlik Merkezi’nin bu projesinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.  
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, “Aile Projesi”ne yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

PROJEYİ FAALİYETE GEÇİRDİLER

Kentin gençlerini Türkiye Yüzyılına hazırlayan faaliyetler, eğitim ve etkinlikler ile buluşturarak Adana’da ve bölgede dikkat çeken çalışmalara imza atan Adana Gençlik Merkezi, Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı öncülüğünde kısa bir süre önce fizibilite çalışmaları yapılıp proje haline getirilen Aile Birliği’ni faaliyete geçirmeye başladı.

HER EĞİTMEN ÖĞRENCİ VELİLERİ İLE BİR ARAYA GELİYOR

Adana Gençlik Merkezi’nde eğitimlerine devam eden öğrencilerin velileri ile kurulan Aile Birliği kapsamında kısa bir süre önce ön görüşmeler tamamlandı. Aile Birliği ile beraber, her atölyenin eğitmeni ve öğrenci velileri bir araya getirilerek Adana Gençlik Merkezi faaliyetleri, Gençlik Spor Bakanlığı’nın kentteki aktivite ve etkinlikleri anlatılıyor.

VELİLER MEMNUNİYET DUYUYOR

Aile Birliği’ne katılım gösteren veliler ise çocuklarını düzenli olarak gönderdikleri ve çocuklarının uzun süre kaldıkları Adana Gençlik Merkezi’nin bu projesinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.