Adana Gençlik Merkezi’nde anneler eğitimi konuştu

GÜNDEM 05.03.2024 - 14:57, Güncelleme: 05.03.2024 - 14:57 1746+ kez okundu.
 

Adana Gençlik Merkezi’nde anneler eğitimi konuştu

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi “Anneler Eğitimi Konuşuyor” seminerine ev sahipliği yaptı
AİLE BİRLİĞİ PROJESİ DEVAM EDİYOR Gerçekleştirdiği kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler, eğitimde öncü atölyeleriyle Adanalı gençlerin vazgeçilmez durağı olarak adından sıkça söz ettiren Adana Gençlik Merkezi, “Aile Birliği” projesi kapsamındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. KOLLEKTİF RUHLA GENÇLER GELECEĞE YÖNELİYOR Adana Gençlik Merkezi atölyelerinde eğitim alan gençlerin aileleri ile kollektif ruhla hareket etmeyi, gençlerin geleceğe hazırlanması noktasında aileler ile birlik olmayı hedefleyen “Aile Birliği” projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Cemal Dağhan misafir edildi. EĞİTİMDE AİLE FAKTÖRÜ Dağhan’ın konuşmacı olarak gençler ve ailelerine seslendiği, yoğun ilgi gören “Anneler Eğitimi Konuşuyor” seminerinde eğitim önemi vurgulanırken eğitim esnasında ailelere düşen görevler de paylaşıldı. Dağhan’a konuşmalarının sonunda Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı tarafından çiçek takdim edildi.
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi “Anneler Eğitimi Konuşuyor” seminerine ev sahipliği yaptı

AİLE BİRLİĞİ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirdiği kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler, eğitimde öncü atölyeleriyle Adanalı gençlerin vazgeçilmez durağı olarak adından sıkça söz ettiren Adana Gençlik Merkezi, “Aile Birliği” projesi kapsamındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KOLLEKTİF RUHLA GENÇLER GELECEĞE YÖNELİYOR

Adana Gençlik Merkezi atölyelerinde eğitim alan gençlerin aileleri ile kollektif ruhla hareket etmeyi, gençlerin geleceğe hazırlanması noktasında aileler ile birlik olmayı hedefleyen “Aile Birliği” projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Cemal Dağhan misafir edildi.

EĞİTİMDE AİLE FAKTÖRÜ

Dağhan’ın konuşmacı olarak gençler ve ailelerine seslendiği, yoğun ilgi gören “Anneler Eğitimi Konuşuyor” seminerinde eğitim önemi vurgulanırken eğitim esnasında ailelere düşen görevler de paylaşıldı. Dağhan’a konuşmalarının sonunda Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı tarafından çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.