Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alındı

GÜNDEM 27.01.2024 - 13:11, Güncelleme: 27.01.2024 - 13:11 4414+ kez okundu.
 

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alındı

2020 yılından itibaren Adana Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Doğan İnci, Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda görevden alındı.
 Cumhurbaşkanlığı’nın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla görevden alınan Doğan İnci’nin yerine, Adana İl Emniyet Müdürü olarak Ahmet Hakan Arıkan atandı. Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca ile Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu da görevden alındı. Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’ne Erden Sakarya, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’ne ise Necmettin Öztürk atandı. Adana’da bir görevden alma kararı da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürlüğü’nde yaşandı. TÜİK Adana Bölge Müdürü Orhan Deha Dede de, Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda görevden alınırken, henüz yeni bölge müdürlüğüne bir atama yapılmadı.
2020 yılından itibaren Adana Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Doğan İnci, Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda görevden alındı.

 Cumhurbaşkanlığı’nın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla görevden alınan Doğan İnci’nin yerine, Adana İl Emniyet Müdürü olarak Ahmet Hakan Arıkan atandı.

Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca ile Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu da görevden alındı. Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’ne Erden Sakarya, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü’ne ise Necmettin Öztürk atandı.
Adana’da bir görevden alma kararı da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürlüğü’nde yaşandı. TÜİK Adana Bölge Müdürü Orhan Deha Dede de, Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda görevden alınırken, henüz yeni bölge müdürlüğüne bir atama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.