ADANA'DA GÖRÜŞÜRÜZ GENK

SPOR 25.08.2023 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2023 - 11:39 6815+ kez okundu.
 

ADANA'DA GÖRÜŞÜRÜZ GENK

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçında Belçika ekibi KRC Genk ile karşılaşan temsilcimiz Adana Demirspor maçı 2-1 kaybetti.
Maçta galibiyeti yakaladıktan sonra kaybetmenin çok üzücü olduğunu ifade eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, "Bunun çalışmasını yapacağız. Hayal kırıklığına uğradık" ifadelerini kullandı. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşuna açıklama yapan Kluivert, takımın son yarım saatte oyundan düşmesinin sebebini de de değindi. Maç öncesinde bu tarz pozisyonları konuştuklarının altını çizen Kluivert, "Top kendi yarı alanından çıkana kadar markaja devam etmeliydik. Markaj konusunda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor.Doğru bir sonuçla gruplara kalırız. Taraftarlarımız da 12. adam olarak arkamızda olacak" şeklinde konuşarak, Adana'da kazananın mavi-lacivert olacağına vurgu yaptı.
UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçında Belçika ekibi KRC Genk ile karşılaşan temsilcimiz Adana Demirspor maçı 2-1 kaybetti.

Maçta galibiyeti yakaladıktan sonra kaybetmenin çok üzücü olduğunu ifade eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, "Bunun çalışmasını yapacağız. Hayal kırıklığına uğradık" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın yayıncı kuruluşuna açıklama yapan Kluivert, takımın son yarım saatte oyundan düşmesinin sebebini de de değindi. Maç öncesinde bu tarz pozisyonları konuştuklarının altını çizen Kluivert, "Top kendi yarı alanından çıkana kadar markaja devam etmeliydik. Markaj konusunda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor.Doğru bir sonuçla gruplara kalırız. Taraftarlarımız da 12. adam olarak arkamızda olacak" şeklinde konuşarak, Adana'da kazananın mavi-lacivert olacağına vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.