Adana’da jandarma ekipleri 59 zehir tacirini yakaladı

GÜNDEM 07.07.2022 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2622+ kez okundu.
 

Adana’da jandarma ekipleri 59 zehir tacirini yakaladı

Adana’da jandarma ekipleri, zehir tacirlerine fırsat vermiyor.   Adana İl Jandarma Komutanlığı’nca 17 Haziran- 4 Temmuz tarihleri arasında, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik 52 operasyonda; 26 kilo 879 gram kubar esrar maddesi,  121 gram toz esrar maddesi,  134 adet uyuşturucu hap, 1.943 kök kenevir bitkisi,  4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.   Jandarma ekipleri, olaylara karıştıkları iddiasıyla 59 şüpheliyi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde kullananların tedavilerinin yaptırılması için ise bu kişileri Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi’ne (AMATEM) yönlendirdi.

Adana’da jandarma ekipleri, zehir tacirlerine fırsat vermiyor.

 

Adana İl Jandarma Komutanlığı’nca 17 Haziran- 4 Temmuz tarihleri arasında, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik 52 operasyonda; 26 kilo 879 gram kubar esrar maddesi,  121 gram toz esrar maddesi,  134 adet uyuşturucu hap, 1.943 kök kenevir bitkisi,  4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

 

Jandarma ekipleri, olaylara karıştıkları iddiasıyla 59 şüpheliyi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde kullananların tedavilerinin yaptırılması için ise bu kişileri Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi’ne (AMATEM) yönlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.