"ADANA'DA KOCAİSPİR ÖNDE"

SİYASET 22.03.2024 - 15:04, Güncelleme: 22.03.2024 - 15:04 3320+ kez okundu.
 

"ADANA'DA KOCAİSPİR ÖNDE"

Adana'da Yerel Seçim Heyecanı: Kocaispir ve Karalar Arasında Kıyasıya Rekabet
Adana'da 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başlarken, son yapılan ankete göre adaylar arasında nefesleri kesen bir mücadele yaşanıyor. MAK Araştırma'nın Adana, Diyarbakır, Van ve Mardin'de yaptığı anket sonuçları, Adana'da seçmenin nabzını tuttu ve sonuçlar kamuoyuyla paylaşıldı.Ankete göre, AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir, %35'lik bir destekle önde çıkarken, CHP'nin adayı Zeydan Karalar ise %34'lük bir oranla yakın bir takipçi konumunda bulunuyor. Bu sonuçlar, seçmenin tercihlerinin ne kadar hassas olduğunu ve her bir oyun sonucunun belirleyici olabileceğini gösteriyor. ADAYLAR YOĞUN ÇABA SARF EDİYOR Anket sonuçlarına göre diğer adayların oy oranları şu şekildedir: İYİ Parti (İP) Adayı Ayyüce Türkeş Taş %12, Demokrat Parti (DEM) Adayı Mahfuz Güleryüz %5, Zafer Partisi (ZP) Adayı Umut Yanar %3, Yeniden Refah Partisi (YRP) Adayı Selahattin Baysal %2, Saadet Partisi Adayı Hüseyin Acarlar %1, DEVA Partisi Adayı Hamza Milli %1, Memleket Partisi Adayı Ethem Eke %1. Diğer adaylar ise toplamda %1'lik bir oranla temsil edilmekteler. Kararsız veya cevap vermeyen seçmenlerin oranı ise %5 olarak belirlenmiş. Bu veriler, Adana'da gerçekleşecek olan yerel seçimlerin renkli ve çekişmeli bir atmosferde geçeceğini gösteriyor. Seçim heyecanının doruk noktasına ulaştığı bu dönemde, adaylar projelerini ve vizyonlarını seçmene aktarmak için yoğun çaba sarf ediyorlar. Seçmenler ise adayları ve vaatlerini titizlikle değerlendirerek, 31 Mart'ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor.
Adana'da Yerel Seçim Heyecanı: Kocaispir ve Karalar Arasında Kıyasıya Rekabet

Adana'da 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başlarken, son yapılan ankete göre adaylar arasında nefesleri kesen bir mücadele yaşanıyor. MAK Araştırma'nın Adana, Diyarbakır, Van ve Mardin'de yaptığı anket sonuçları, Adana'da seçmenin nabzını tuttu ve sonuçlar kamuoyuyla paylaşıldı.Ankete göre, AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir, %35'lik bir destekle önde çıkarken, CHP'nin adayı Zeydan Karalar ise %34'lük bir oranla yakın bir takipçi konumunda bulunuyor. Bu sonuçlar, seçmenin tercihlerinin ne kadar hassas olduğunu ve her bir oyun sonucunun belirleyici olabileceğini gösteriyor.

ADAYLAR YOĞUN ÇABA SARF EDİYOR

Anket sonuçlarına göre diğer adayların oy oranları şu şekildedir: İYİ Parti (İP) Adayı Ayyüce Türkeş Taş %12, Demokrat Parti (DEM) Adayı Mahfuz Güleryüz %5, Zafer Partisi (ZP) Adayı Umut Yanar %3, Yeniden Refah Partisi (YRP) Adayı Selahattin Baysal %2, Saadet Partisi Adayı Hüseyin Acarlar %1, DEVA Partisi Adayı Hamza Milli %1, Memleket Partisi Adayı Ethem Eke %1. Diğer adaylar ise toplamda %1'lik bir oranla temsil edilmekteler. Kararsız veya cevap vermeyen seçmenlerin oranı ise %5 olarak belirlenmiş. Bu veriler, Adana'da gerçekleşecek olan yerel seçimlerin renkli ve çekişmeli bir atmosferde geçeceğini gösteriyor. Seçim heyecanının doruk noktasına ulaştığı bu dönemde, adaylar projelerini ve vizyonlarını seçmene aktarmak için yoğun çaba sarf ediyorlar. Seçmenler ise adayları ve vaatlerini titizlikle değerlendirerek, 31 Mart'ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.