Adanaspor Tarsus’ta oynayacak

SPOR 05.12.2023 - 12:40, Güncelleme: 05.12.2023 - 12:40 2484+ kez okundu.
 

Adanaspor Tarsus’ta oynayacak

Kaplan kendini affettirmek istiyor
Trendyol 1. Lig maçında sahasında Çorumspor’a 3-0 mağlup olan Adanaspor, Türkiye Kupası 4. Tur maçında konuk edeceği Esenler Erokspor’u yenerek telafi etmeye çalışacak. Çorum FK maçının geride kaldığını belirten Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın, “Kupa maçını kazasız atlatıp Manisa maçına odaklanmalıyız. Puan ya da puanlarla Adana’ya dönüp kendimizi affettirelim” dediği öğrenildi. Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek olan Adanaspor-Esenler Erokspor maçı Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadı’nda saat 14:00’da oynanacak. Karşılaşmada düdüğü Erdem Demirtaş çalacak. Yardımcılıklarını ise Mustafa Onur Özgenç, Mikail Can ve Kemal Savaş yapacak. Eser Birinci gözlemcilik görevini üstlenirken, temsilcilikleri ise Ferzende Emre ve Fatih Aksoy yapacak.  
Kaplan kendini affettirmek istiyor

Trendyol 1. Lig maçında sahasında Çorumspor’a 3-0 mağlup olan Adanaspor, Türkiye Kupası 4. Tur maçında konuk edeceği Esenler Erokspor’u yenerek telafi etmeye çalışacak.

Çorum FK maçının geride kaldığını belirten Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın, “Kupa maçını kazasız atlatıp Manisa maçına odaklanmalıyız. Puan ya da puanlarla Adana’ya dönüp kendimizi affettirelim” dediği öğrenildi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek olan Adanaspor-Esenler Erok spor maçı Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadı’nda saat 14:00’da oynanacak.
Karşılaşmada düdüğü Erdem Demirtaş çalacak. Yardımcılıklarını ise Mustafa Onur Özgenç, Mikail Can ve Kemal Savaş yapacak. Eser Birinci gözlemcilik görevini üstlenirken, temsilcilikleri ise Ferzende Emre ve Fatih Aksoy yapacak.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.