Adanaspor Tetteh ile yollarını ayırdı

SPOR 05.09.2023 - 12:58, Güncelleme: 05.09.2023 - 12:58 4053+ kez okundu.
 

Adanaspor Tetteh ile yollarını ayırdı

Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor, Samuel Tetteh ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
Adanaspor tasımında forvet olarak görev yapan Ganalı Milli Futbolcu Tetteh'in isteği üzerine sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiği öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada şunlara değinildi: "Futbolcumuz Samuel Tetteh ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine, kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz."
Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor, Samuel Tetteh ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Adanaspor tasımında forvet olarak görev yapan Ganalı Milli Futbolcu Tetteh'in isteği üzerine sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiği öğrenildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şunlara değinildi:
"Futbolcumuz Samuel Tetteh ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine, kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.