Adanaspor zorlu Bodrum virajında

SPOR 24.11.2023 - 14:50, Güncelleme: 24.11.2023 - 14:50 2629+ kez okundu.
 

Adanaspor zorlu Bodrum virajında

Trendyol 1. Lig 13. Haftasında Cumartesi günü Bodrum FK ile karşılaşacak olan Adanaspor son hazırlıklarını tamamlayarak karayoluyla Bodrum’a gitti.
Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde çalışmalarını tamamlayan turuncu-beyazlılar bu maçtan puan çıkararak üzerindeki sisli havayı dağıtmak istiyor. Kulüpten alınan bilgiye göre, sakatlığı bulunan Yepie’nin yanı sıra cezalı Mehmet Fevzi’nin de oynayamayacağı öğrenildi. Bir gün tek, bir gün çift idman yaparak Bodrum maçına hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Kaplan, geçiş oyunuyla ilgili antrenman metotlarını uyguladıklarını belirterek, “Savunma ve orta sahadaki duruşmalarımız, ikinci bölge savunması dahil bütün çalışmaları yaptık.  Eksikleri olan oyuncuları tamamladık. Bu maçtan puan ya da puanlarla dönerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu. Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Davut Dakul Çelik yönetecek. Evinde 4 maçtır kazanan Bodrum FK 21 puanla 5. Sırada yer alıyor. Deplasmanda 5 maçtır kaybeden 12 puanlı Adanaspor ise 13. Sırada bulunuyor. Saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi TRT Avaz canlı olarak yayınlayacak.
Trendyol 1. Lig 13. Haftasında Cumartesi günü Bodrum FK ile karşılaşacak olan Adanaspor son hazırlıklarını tamamlayarak karayoluyla Bodrum’a gitti.

Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde çalışmalarını tamamlayan turuncu-beyazlılar bu maçtan puan çıkararak üzerindeki sisli havayı dağıtmak istiyor. Kulüpten alınan bilgiye göre, sakatlığı bulunan Yepie’nin yanı sıra cezalı Mehmet Fevzi’nin de oynayamayacağı öğrenildi.

Bir gün tek, bir gün çift idman yaparak Bodrum maçına hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Kaplan, geçiş oyunuyla ilgili antrenman metotlarını uyguladıklarını belirterek, “Savunma ve orta sahadaki duruşmalarımız, ikinci bölge savunması dahil bütün çalışmaları yaptık.  Eksikleri olan oyuncuları tamamladık. Bu maçtan puan ya da puanlarla dönerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.
Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Davut Dakul Çelik yönetecek. Evinde 4 maçtır kazanan Bodrum FK 21 puanla 5. Sırada yer alıyor. Deplasmanda 5 maçtır kaybeden 12 puanlı Adanaspor ise 13. Sırada bulunuyor. Saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi TRT Avaz canlı olarak yayınlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.