ADANA'YI YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

GÜNDEM 29.01.2024 - 10:49, Güncelleme: 29.01.2024 - 10:49 1206+ kez okundu.
 

ADANA'YI YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Ayyüce Türkeş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için vizyonunu açıkladı.
İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarına hız kazandırıyor. Seyhan İlçesi'nde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Türkeş, Adana'nın potansiyelini vurgulayarak, istihdamda partizanlığı sonlandırma ve şehri dünyanın en güzel şehirleri arasına sokma hedeflerini paylaştı.Türkeş: "İstihdamda yapılan partizanlığı, haksızlığı, ötekileştirmeyi ortadan kaldırmak ve bu belediyeyi en efektif, üretken ve en başarılı belediyeler arasına sokmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Romanlara filmlere konu olan Adana'yı yeniden ayağa kaldırmak, onu dünyada parmakla gösterilen şehirler arasına sokabilmek için bu şehre belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.  KATILIMCI DEMOKRASİ İÇİN KOLLARI SIVADIK Türkeş, açılış konuşmasında, Adana'nın tarihi ve kültürel önemine vurgu yaparak, şehrin yeniden canlanması ve kalkınması için projelerini hayata geçireceklerini belirtti. Katılımcı demokrasiyi ön plana çıkaran Türkeş, halkın doğrudan belediyeye taleplerini iletebileceği bir platform oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.Türkeş: "Katılımcı demokrasi için kollarımızı sıvadık. Bugün burada açtığımız  Koordinasyon Merkezi ile iyi masayı kurduk. Sizin şehrimizle ilgili her türlü talebiniz bizzat bana gelecek. Yıllardır sizi görmüyorum, sesinizi duymuyorum. Ben artık göreceğim ,sizi duyacağım, sizi anlayacağım.Bu masada burada sizin için kuruldu,.Lütfen o masaya gidip şikayetlerinizi, dileklerinizi, görmek istediklerinizi bildirin" diye konuştu.  BU ŞEHRE AHDE VEFA BORCUMU ÖDEYECEĞİM Başbuğ Alparslan Türkeş'in mirasına sahip çıkmak ve şehre hizmet etmek için aday olduğunu ifade eden Türkeş, Adana'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin mihenk taşı bir şehir olduğuna vurgu yaparak: "Kahraman Adanalı hep Atatürk'ün yanında olmuş ve desteklemiştir.  Türk dünyasının ölümsüz lideri Başbuğ Alparslan Türkeş burada doğmuştur. Adana her zaman Başbuğ'a sahip çıkmış, arkasında kale gibi durmuştur. İşte ben bu şehre ahde vefa borcumu ödemek için belediye başkanı olmak istiyorum"dedi .Adanalıların desteğiyle başarılı bir dönem geçireceklerine inandığını dile getiren Türkeş'in Adana için sunduğu vizyon ve vaatler, seçim sürecine yeni bir ivme kazandırırken, şehrin geleceği için umut vadeden bir lider profili çiziyor.
Ayyüce Türkeş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için vizyonunu açıkladı.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarına hız kazandırıyor. Seyhan İlçesi'nde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Türkeş, Adana'nın potansiyelini vurgulayarak, istihdamda partizanlığı sonlandırma ve şehri dünyanın en güzel şehirleri arasına sokma hedeflerini paylaştı.Türkeş: "İstihdamda yapılan partizanlığı, haksızlığı, ötekileştirmeyi ortadan kaldırmak ve bu belediyeyi en efektif, üretken ve en başarılı belediyeler arasına sokmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Romanlara filmlere konu olan Adana'yı yeniden ayağa kaldırmak, onu dünyada parmakla gösterilen şehirler arasına sokabilmek için bu şehre belediye başkanı olmak istiyorum" dedi. 

KATILIMCI DEMOKRASİ İÇİN KOLLARI SIVADIK
Türkeş, açılış konuşmasında, Adana'nın tarihi ve kültürel önemine vurgu yaparak, şehrin yeniden canlanması ve kalkınması için projelerini hayata geçireceklerini belirtti. Katılımcı demokrasiyi ön plana çıkaran Türkeş, halkın doğrudan belediyeye taleplerini iletebileceği bir platform oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.Türkeş: "Katılımcı demokrasi için kollarımızı sıvadık. Bugün burada açtığımız  Koordinasyon Merkezi ile iyi masayı kurduk. Sizin şehrimizle ilgili her türlü talebiniz bizzat bana gelecek. Yıllardır sizi görmüyorum, sesinizi duymuyorum. Ben artık göreceğim ,sizi duyacağım, sizi anlayacağım.Bu masada burada sizin için kuruldu,.Lütfen o masaya gidip şikayetlerinizi, dileklerinizi, görmek istediklerinizi bildirin" diye konuştu. 

BU ŞEHRE AHDE VEFA BORCUMU ÖDEYECEĞİM
Başbuğ Alparslan Türkeş'in mirasına sahip çıkmak ve şehre hizmet etmek için aday olduğunu ifade eden Türkeş, Adana'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin mihenk taşı bir şehir olduğuna vurgu yaparak: "Kahraman Adanalı hep Atatürk'ün yanında olmuş ve desteklemiştir.  Türk dünyasının ölümsüz lideri Başbuğ Alparslan Türkeş burada doğmuştur. Adana her zaman Başbuğ'a sahip çıkmış, arkasında kale gibi durmuştur. İşte ben bu şehre ahde vefa borcumu ödemek için belediye başkanı olmak istiyorum"dedi .Adanalıların desteğiyle başarılı bir dönem geçireceklerine inandığını dile getiren Türkeş'in Adana için sunduğu vizyon ve vaatler, seçim sürecine yeni bir ivme kazandırırken, şehrin geleceği için umut vadeden bir lider profili çiziyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.