AKAPAFED’in yeni başkanı; Derviş Göçmen!

TURİZM 30.01.2022 - 17:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2693+ kez okundu.
 

AKAPAFED’in yeni başkanı; Derviş Göçmen!

Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’nun (AKAPAFED)yeni Başkanı Derviş Göçmen oldu. Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) Başkanı Derviş Göçmen, 3 yıl başkanvekili, 3 yıl da yönetim kurulu başkanlığı yaptığı dernekte, bayrağı Qulis Restoran Aşçıbaşı Ahmet Biralış’a teslim etti.
Göçmen, Ahmet Biralış’a bundan sonraki çalışmalarında başarı dileyip, “Ben de bundan sonra Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyon (AKAPAFED) Başkanlığı’nı Sayın  Münir Tanak’tan teslim aldım. Şimdiye kadar beraber TAŞPAKON çatısı altında AKAPAFED ve ADAPADER, ülkemizi hem yurt içinde hem yurt dışında en iyi bir şekilde temsil etti” dedi.    Derviş Göçmen, şunları kaydetti: “Bu süreçte eski Genel Başkanımız Sayın Gökhan Tufan’la bu yola beraber başladık ve şimdiki Genel Başkanımız Sayın Öner Çulfaz başkanımla devam ediyoruz. Tüm başarıları hep beraber yaşadık. 7 bölgesel federasyonu ile 65 il derneği ile Türkiye’nin her yerinden etkinlik ve festivallere katıldık. Bu etkinliklere desteğini bizden esirgemeyen başta eski Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, yeni Adana Valimiz Sayın Süleyman Elban,    Adana Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü, yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, Adana Sanayi Odası Başkanı Sayın Zeki Kıvanç, Ticaret Odası Başkanı Sayın Atila Menevşe,    Ticaret Borsası Başkanı Sayın Şahin Bilgiç, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sayın Bekir Sütcü, Adana Esnaf Odaları Başkanı Sayın Niyazi Göger, Kuzey Adana  Şoförler Odası Başkanı Tahir Alpaslan, Yüreğir, Seyhan,  Sarıçam, Çukurova, Pozantı belediyeleri başkanlarımız,  kaymakamlarımız tüm kurum ve kuruluşlarımıza işadamlarımıza ve bizimle beraber emeği geçen üyelerimize çok teşekkür ederim, saygılar sunarım.”
Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’nun (AKAPAFED)yeni Başkanı Derviş Göçmen oldu. Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) Başkanı Derviş Göçmen, 3 yıl başkanvekili, 3 yıl da yönetim kurulu başkanlığı yaptığı dernekte, bayrağı Qulis Restoran Aşçıbaşı Ahmet Biralış’a teslim etti.

Göçmen, Ahmet Biralış’a bundan sonraki çalışmalarında başarı dileyip, “Ben de bundan sonra Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyon (AKAPAFED) Başkanlığı’nı Sayın  Münir Tanak’tan teslim aldım. Şimdiye kadar beraber TAŞPAKON çatısı altında AKAPAFED ve ADAPADER, ülkemizi hem yurt içinde hem yurt dışında en iyi bir şekilde temsil etti” dedi. 

 

Derviş Göçmen, şunları kaydetti: “Bu süreçte eski Genel Başkanımız Sayın Gökhan Tufan’la bu yola beraber başladık ve şimdiki Genel Başkanımız Sayın Öner Çulfaz başkanımla devam ediyoruz. Tüm başarıları hep beraber yaşadık. 7 bölgesel federasyonu ile 65 il derneği ile Türkiye’nin her yerinden etkinlik ve festivallere katıldık. Bu etkinliklere desteğini bizden esirgemeyen başta eski Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, yeni Adana Valimiz Sayın Süleyman Elban,    Adana Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü, yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, Adana Sanayi Odası Başkanı Sayın Zeki Kıvanç, Ticaret Odası Başkanı Sayın Atila Menevşe,    Ticaret Borsası Başkanı Sayın Şahin Bilgiç, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sayın Bekir Sütcü, Adana Esnaf Odaları Başkanı Sayın Niyazi Göger, Kuzey Adana  Şoförler Odası Başkanı Tahir Alpaslan, Yüreğir, Seyhan,  Sarıçam, Çukurova, Pozantı belediyeleri başkanlarımız,  kaymakamlarımız tüm kurum ve kuruluşlarımıza işadamlarımıza ve bizimle beraber emeği geçen üyelerimize çok teşekkür ederim, saygılar sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.