AKDENİZ'İN GURURU, İHRACATTA ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

EKONOMİ 25.04.2024 - 16:18, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:55 1224 kez okundu.
 

AKDENİZ'İN GURURU, İHRACATTA ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

Hayvansal Gıda İhracatında Akdeniz'in Şampiyonları Ödüllendirildi
Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) çatısı altında faaliyet gösteren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB), 2023 yılında 319 milyon 138 bin dolarlık ihracat başarısına imza atan üyelerini ödüllendirdi. Geçtiğimiz yılın zorluklarına rağmen sektörün gücünü ortaya koyan ASHİB üyeleri, kaliteli üretimleriyle Türkiye'nin kalkınmasına önemli katkı sağladı. Başkan Yardımcısı Ali Can Yamanyılmaz, sektörün performansını değerlendirirken, Orta Doğu, Afrika ve Orta Asya pazarlarındaki kazanımlarını korumaya odaklandıklarını belirtti. Yamanyılmaz, küresel ticaretteki zorluklara rağmen ASHİB'in 109 ülkede varlık gösterdiğini ve Uzak Doğu, Amerika ve Avrupa pazarlarında büyüme sağladığını vurguladı. AFET BÖLGESİNE KONTEYNER BAĞIŞLAYAN FİRMALARA TEŞEKKÜR PLAKETİ  Önümüzdeki dönemde hedeflerine odaklanan ASHİB, 2024 yılında çift haneli artışlarla geçen yılın kayıplarını telafi etmeyi amaçlıyor. Başkan Yardımcısı Yamanyılmaz, sektörün 2028 yılı için belirlediği büyüme hedeflerine ulaşmak için çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Ödül töreninde ASHİB'in 2023 yılında en fazla destek veren 50 üyesine ödülleri takdim edilirken, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde afet bölgesine konteyner bağışlayan firmalara da teşekkür plaketleri sunuldu. Ayrıca, sektördeki başarılarından dolayı ödüle layık görülen firmaların temsilcileri ödüllerini alarak gururla sahnede yer aldılar. Akdeniz'in hayvansal gıda ihracatının parlayan yıldızları arasında yer alan ASHİB üyeleri, önümüzdeki dönemde de sektörün öncüsü olmaya devam edecek gibi görünüyor.
Hayvansal Gıda İhracatında Akdeniz'in Şampiyonları Ödüllendirildi

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) çatısı altında faaliyet gösteren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB), 2023 yılında 319 milyon 138 bin dolarlık ihracat başarısına imza atan üyelerini ödüllendirdi. Geçtiğimiz yılın zorluklarına rağmen sektörün gücünü ortaya koyan ASHİB üyeleri, kaliteli üretimleriyle Türkiye'nin kalkınmasına önemli katkı sağladı. Başkan Yardımcısı Ali Can Yamanyılmaz, sektörün performansını değerlendirirken, Orta Doğu, Afrika ve Orta Asya pazarlarındaki kazanımlarını korumaya odaklandıklarını belirtti. Yamanyılmaz, küresel ticaretteki zorluklara rağmen ASHİB'in 109 ülkede varlık gösterdiğini ve Uzak Doğu, Amerika ve Avrupa pazarlarında büyüme sağladığını vurguladı.


AFET BÖLGESİNE KONTEYNER BAĞIŞLAYAN FİRMALARA TEŞEKKÜR PLAKETİ 

Önümüzdeki dönemde hedeflerine odaklanan ASHİB, 2024 yılında çift haneli artışlarla geçen yılın kayıplarını telafi etmeyi amaçlıyor. Başkan Yardımcısı Yamanyılmaz, sektörün 2028 yılı için belirlediği büyüme hedeflerine ulaşmak için çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Ödül töreninde ASHİB'in 2023 yılında en fazla destek veren 50 üyesine ödülleri takdim edilirken, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde afet bölgesine konteyner bağışlayan firmalara da teşekkür plaketleri sunuldu. Ayrıca, sektördeki başarılarından dolayı ödüle layık görülen firmaların temsilcileri ödüllerini alarak gururla sahnede yer aldılar. Akdeniz'in hayvansal gıda ihracatının parlayan yıldızları arasında yer alan ASHİB üyeleri, önümüzdeki dönemde de sektörün öncüsü olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.