Altıneller yüzmede birinci

DÜNYA 20.02.2024 - 11:22, Güncelleme: 20.02.2024 - 11:22 1879+ kez okundu.
 

Altıneller yüzmede birinci

Altıneller Okulları öğrencisi Kerem Özer, yüzme yarışlarında Adana birincisi oldu.
Okullar arası yüzme yarışmalarında 200 metre serbest stille Türkiye 25 metrede Birinci ve Adana İl Birincisi olan Altıneller Okulları öğrencisi Kerem Özer 2 altın ve 2 gümüş madalyanın sahibi oldu.   Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, her alanda başarılı olmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Spor müsabakalarında ve eğitimde alınan başarılar bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz. Öğrencimiz Kerem Özer’i ve öğretmenini tebrik ederiz” dedi.
Altıneller Okulları öğrencisi Kerem Özer, yüzme yarışlarında Adana birincisi oldu.

Okullar arası yüzme yarışmalarında 200 metre serbest stille Türkiye 25 metrede Birinci ve Adana İl Birincisi olan Altıneller Okulları öğrencisi Kerem Özer 2 altın ve 2 gümüş madalyanın sahibi oldu.

 

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, her alanda başarılı olmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Spor müsabakalarında ve eğitimde alınan başarılar bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz. Öğrencimiz Kerem Özer’i ve öğretmenini tebrik ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.