Anadolu Efes-Fenerbahçe derbisi sadece Tivibu’da

GÜNDEM 26.12.2020 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2370+ kez okundu.
 

Anadolu Efes-Fenerbahçe derbisi sadece Tivibu’da

  ING Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluğun en büyük favorilerinden Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki karşılaşması, 26 Aralık Cumartesi günü sadece Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.   Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Avrupa’nın en iyi basketbol liglerinden ING Basketbol Süper Ligi’ndeki derbi heyecanı bu hafta sonu yalnızca Tivibu’da olacak. Şampiyonluğun en büyük favorilerinden Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki karşılaşması, 26 Aralık Cumartesi günü 15.15’te sadece Tivibu Spor 2’de ekranlara gelecek. THY Euroleague’de kötü giden iki takımdan Anadolu Efes ligde oynadığı 11 maçı da kazanırken, Fenerbahçe 13 maçta 11 galibiyet elde etti. Son 10 lig maçında ise Anadolu Efes’in altı, Fenerbahçe’nin dört galibiyeti bulunuyor.    Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları şifresiz ING Basketbol Süper Ligi’ndeki Büyükçekmece-Fethiye Bld., Bahçeşehir Koleji-Gaziantep, Afyon Bld-Beşiktaş, Bursaspor-Galatasaray, P.Karşıyaka-Ormanspor, Darüşşafaka-Tofaş ve Türk Telekom-A.Petkim maçları da Tivibu Spor 2’den yayınlanacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 27 Aralık Pazar 13.00’teki Beşiktaş-Elazığ İl Özel İdare ve 15.30’daki Hatay BŞB-Fenerbahçe maçları şifresiz Tivibu Spor ekranlarına gelecek.   Lider Rangers maçı şifresiz Tivibu Spor’da Basketbolun yanı sıra futbol heyecanı da Tivibu’da yaşanmaya devam ediyor. İngiltere Premier Ligi’nde 26 Aralık Cumartesi 15.30’daki Leicester City-Manchester United ve 20.30’daki Arsenal-Chelsea derbisi Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan yayınlanacak. İskoçya Ligi’nde 18 maçta 16 galibiyet ve iki beraberlikle liderlik koltuğunda oturan Rangers’in 26 Aralık Cumartesi 15.30’da Hibernian’ı konuk edeceği mücadele, şifresiz Tivibu Spor’da olacak. Aynı gün saat 18.00’deki Hamilton-Celtic maçı ise Tivibu Spor 3’te izleyiciyle buluşacak. Belçika Ligi’ndeki Antwerp-Charleroi ve Anderlecht-Beerschot maçları da 27 Aralık Pazar sadece Tivibu Spor 3’ten yayınlanacak. 

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluğun en büyük favorilerinden Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki karşılaşması, 26 Aralık Cumartesi günü sadece Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

 

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Avrupa’nın en iyi basketbol liglerinden ING Basketbol Süper Ligi’ndeki derbi heyecanı bu hafta sonu yalnızca Tivibu’da olacak. Şampiyonluğun en büyük favorilerinden Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki karşılaşması, 26 Aralık Cumartesi günü 15.15’te sadece Tivibu Spor 2’de ekranlara gelecek. THY Euroleague’de kötü giden iki takımdan Anadolu Efes ligde oynadığı 11 maçı da kazanırken, Fenerbahçe 13 maçta 11 galibiyet elde etti. Son 10 lig maçında ise Anadolu Efes’in altı, Fenerbahçe’nin dört galibiyeti bulunuyor. 

 

Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları şifresiz

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki Büyükçekmece-Fethiye Bld., Bahçeşehir Koleji-Gaziantep, Afyon Bld-Beşiktaş, Bursaspor-Galatasaray, P.Karşıyaka-Ormanspor, Darüşşafaka-Tofaş ve Türk Telekom-A.Petkim maçları da Tivibu Spor 2’den yayınlanacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 27 Aralık Pazar 13.00’teki Beşiktaş-Elazığ İl Özel İdare ve 15.30’daki Hatay BŞB-Fenerbahçe maçları şifresiz Tivibu Spor ekranlarına gelecek.

 

Lider Rangers maçı şifresiz Tivibu Spor’da

Basketbolun yanı sıra futbol heyecanı da Tivibu’da yaşanmaya devam ediyor. İngiltere Premier Ligi’nde 26 Aralık Cumartesi 15.30’daki Leicester City-Manchester United ve 20.30’daki Arsenal-Chelsea derbisi Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan yayınlanacak. İskoçya Ligi’nde 18 maçta 16 galibiyet ve iki beraberlikle liderlik koltuğunda oturan Rangers’in 26 Aralık Cumartesi 15.30’da Hibernian’ı konuk edeceği mücadele, şifresiz Tivibu Spor’da olacak. Aynı gün saat 18.00’deki Hamilton-Celtic maçı ise Tivibu Spor 3’te izleyiciyle buluşacak. Belçika Ligi’ndeki Antwerp-Charleroi ve Anderlecht-Beerschot maçları da 27 Aralık Pazar sadece Tivibu Spor 3’ten yayınlanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.