ARIN: HER ŞEYİMİZLE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

SPOR 09.10.2023 - 13:41, Güncelleme: 09.10.2023 - 15:19 3947+ kez okundu.
 

ARIN: HER ŞEYİMİZLE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Trendyol 1. Lig'in 8'ini haftasında evinde misafir ettiği Bitexen Giresunspor'u 4-2 mağlup eden Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, "Biz sadece Adanaspor'a hizmet ederken her şeyimizle hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.
Bu haftaki maçın, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak için olduğunu ifade eden Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yeni göreve geldiğini anımsatarak, kendisi gelene kadar takımı hazırlayan ekibe teşekkür etti. Takımla 3 günlük çalışmasının olduğunu belirten Arın, "Biz sadece Adanaspor'a hizmet ederken, her şeyimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu haftaki maç, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak içindi. Bu hafta tüm ekibimizle beraber bunu başardık. Giresunspor'u yendik. Giresun'u yenmemizin bize faydası, kazanarak yeni gelen hocaya bir yol açmaktı" şeklinde konuşarak gelecek hoca için hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu. "YILLARDIR ADANASPOR'UN NEFERİ OLDUK" Takım ne zaman hocasız kalsa göreve geldiğiniz için sizi can simidine benzetiyorlar şeklindeki sözler üzerine Arın, Adanaspor'un içinde yıllardır nefer olduklarını vurguladı. Adanaspor'un can simidinden ziyade biz Adanaspor'a gönül vermiş, kulübün altyapısından gelmiş, profesyonel takımda futbol oynamış biri olarak, 30 seneye yaklaşık da bir zaman Adanaspor'da sürekli bir devamlılığının olduğunu belirten Arın, "Camiamız da şu anda biraz buruk, kırgın ama camiamızı toparlamak lazım. Adanaspor gerçekten iyi olacak, gerçekten önemli oyuncularımız var. Onlar daha da form kazandıkça daha iyi olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. Arın'ın 13. dönemi Trendyol 1. Lig' ekiplerinden Adanaspor, Özhan Pulat ile yolların ayrılmasının ardından, teknik direktörlük görevine Eyüp Arın'ı getirdi. Arın, turuncu-beyazlı ekipte 13. kez teknik direktör olarak çalışacak. Adanaspor'da, teknik direktör Özhan Pulat ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Adanaspor'da altyapı koordinatörlüğü görevinden teknik direktörlüğe getirilen Eyüp Arın, 13. kez takımın başına geçti. Giresunspor maçına takımı hazırlayan ve ilk maçına çıkan Arın dönemi galibiyetle başladı. Adanaspor, rakibini evinde 4-2 yenmeyi başardı.
Trendyol 1. Lig'in 8'ini haftasında evinde misafir ettiği Bitexen Giresunspor'u 4-2 mağlup eden Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, "Biz sadece Adanaspor'a hizmet ederken her şeyimizle hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Bu haftaki maçın, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak için olduğunu ifade eden Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yeni göreve geldiğini anımsatarak, kendisi gelene kadar takımı hazırlayan ekibe teşekkür etti.

Takımla 3 günlük çalışmasının olduğunu belirten Arın, "Biz sadece Adanaspor'a hizmet ederken, her şeyimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu haftaki maç, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak içindi. Bu hafta tüm ekibimizle beraber bunu başardık. Giresunspor'u yendik. Giresun'u yenmemizin bize faydası, kazanarak yeni gelen hocaya bir yol açmaktı" şeklinde konuşarak gelecek hoca için hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.
"YILLARDIR ADANASPOR'UN NEFERİ OLDUK"
Takım ne zaman hocasız kalsa göreve geldiğiniz için sizi can simidine benzetiyorlar şeklindeki sözler üzerine Arın, Adanaspor'un içinde yıllardır nefer olduklarını vurguladı. Adanaspor'un can simidinden ziyade biz Adanaspor'a gönül vermiş, kulübün altyapısından gelmiş, profesyonel takımda futbol oynamış biri olarak, 30 seneye yaklaşık da bir zaman Adanaspor'da sürekli bir devamlılığının olduğunu belirten Arın, "Camiamız da şu anda biraz buruk, kırgın ama camiamızı toparlamak lazım. Adana spor gerçekten iyi olacak, gerçekten önemli oyuncularımız var. Onlar daha da form kazandıkça daha iyi olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Arın'ın 13. dönemi

Trendyol 1. Lig' ekiplerinden Adanaspor, Özhan Pulat ile yolların ayrılmasının ardından, teknik direktörlük görevine Eyüp Arın'ı getirdi. Arın, turuncu-beyazlı ekipte 13. kez teknik direktör olarak çalışacak. Adanaspor'da, teknik direktör Özhan Pulat ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Adanaspor'da altyapı koordinatörlüğü görevinden teknik direktörlüğe getirilen Eyüp Arın, 13. kez takımın başına geçti. Giresun spor maçına takımı hazırlayan ve ilk maçına çıkan Arın dönemi galibiyetle başladı. Adanaspor, rakibini evinde 4-2 yenmeyi başardı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.