ATDSK tenisçileri milli takımda

SPOR 09.06.2021 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1665+ kez okundu.
 

ATDSK tenisçileri milli takımda

  Başarılarıyla adından sürekli söz ettiren Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) sporcuları 16 ve 18 Yaşta milli takıma girme başarısı gösterdiler. Türkiye Tenis Federasyonu’nun 16 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası İzmir’de, 18 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası ise İstanbul’da 31 Mayıs-4 Haziran 2021 tarihlerinde yapıldı. Bu turnuvalarda, ATDSK’nın tenisçilerinden Duru Yağmur Durgun 16 Yaş, Baran Söyler ise 18 Yaş Tenis Milli Takımı’na girdi. 16 yaşta ikinci kez milli olan Söyler ile daha önce 12 Yaş’ta da milli formayı giyen Durgun, elde ettikleri başarılarıyla Adana’nın ve ATDSK’nın gururu oldular. ATDSK’lı raketler, tenis milli takımında Türkiye’yi temsil edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Milli takım turnuvalarını takip eden, yarı final ve final maçlarını izleyerek sporcularına destek veren ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Tenisçilerimizin başarısı sadece kulübümüzün değil, Adana’mızın başarısıdır. Bu başarıda emeği olan kulübümüz yönetim kuruluna, destek veren tüm üyelerimize, antrenörlerimize, ailelerine, bize inanan, bizleri desteleyen kentimiz Adana’nın yöneticilerine ve sponsorlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

 

Başarılarıyla adından sürekli söz ettiren Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) sporcuları 16 ve 18 Yaşta milli takıma girme başarısı gösterdiler. Türkiye Tenis Federasyonu’nun 16 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası İzmir’de, 18 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası ise İstanbul’da 31 Mayıs-4 Haziran 2021 tarihlerinde yapıldı. Bu turnuvalarda, ATDSK’nın tenisçilerinden Duru Yağmur Durgun 16 Yaş, Baran Söyler ise 18 Yaş Tenis Milli Takımı’na girdi. 16 yaşta ikinci kez milli olan Söyler ile daha önce 12 Yaş’ta da milli formayı giyen Durgun, elde ettikleri başarılarıyla Adana’nın ve ATDSK’nın gururu oldular. ATDSK’lı raketler, tenis milli takımında Türkiye’yi temsil edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Milli takım turnuvalarını takip eden, yarı final ve final maçlarını izleyerek sporcularına destek veren ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Tenisçilerimizin başarısı sadece kulübümüzün değil, Adana’mızın başarısıdır. Bu başarıda emeği olan kulübümüz yönetim kuruluna, destek veren tüm üyelerimize, antrenörlerimize, ailelerine, bize inanan, bizleri desteleyen kentimiz Adana’nın yöneticilerine ve sponsorlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.