"BABACAN'DAN ADANA'DA SEÇİM HAMLESİ"

GÜNDEM 20.03.2024 - 16:11, Güncelleme: 20.03.2024 - 16:11 1953+ kez okundu.
 

"BABACAN'DAN ADANA'DA SEÇİM HAMLESİ"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana'da Yerel Seçim Çalışmaları İçin Ziyaretlerde Bulundu.
Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği 31 Mart 2024 tarihine doğru yaklaşırken, siyasi partilerin yerel seçim propaganda çalışmaları hız kazanıyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana'da yerel seçim çalışmalarını hızlandırmak amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. DEVA Partisi'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Milli, Genel Başkan Babacan'ın Seyhan, Çukurova ve Yüreğir ilçelerindeki programlara katılacağını ve esnaf ile vatandaşları ziyaret edeceğini belirtti. Ayrıca Milli, Babacan'ın Yüreğir'de vatandaşlarla iftar yapacağını da duyurdu. "ADANA'YA VERDİĞİ DEĞERİ HER FIRSATTA GÖSTERİYOR' Adana'daki yerel seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili konuşan Milli, "Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, Adana'ya verdiği değeri her fırsatta gösteriyor. Hemşerilerimizden asla kaçınmayan Babacan, Adana'daki seçim çalışmalarının startını vermiş bulunuyor. Seyhanlı, Çukurovalı, Yüreğirli ve Adanalı tüm hemşerilerimizi gerçekleştireceğimiz ziyaret programına ve iftar buluşmamıza davet ediyorum." şeklinde konuştu. DEVA Partisi'nin Adana'daki yerel seçim çalışmaları, Genel Başkan Ali Babacan'ın liderliğinde hızla devam ediyor.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana'da Yerel Seçim Çalışmaları İçin Ziyaretlerde Bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği 31 Mart 2024 tarihine doğru yaklaşırken, siyasi partilerin yerel seçim propaganda çalışmaları hız kazanıyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana'da yerel seçim çalışmalarını hızlandırmak amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. DEVA Partisi'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Milli, Genel Başkan Babacan'ın Seyhan, Çukurova ve Yüreğir ilçelerindeki programlara katılacağını ve esnaf ile vatandaşları ziyaret edeceğini belirtti. Ayrıca Milli, Babacan'ın Yüreğir'de vatandaşlarla iftar yapacağını da duyurdu.

"ADANA'YA VERDİĞİ DEĞERİ HER FIRSATTA GÖSTERİYOR'

Adana'daki yerel seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili konuşan Milli, "Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, Adana'ya verdiği değeri her fırsatta gösteriyor. Hemşerilerimizden asla kaçınmayan Babacan, Adana'daki seçim çalışmalarının startını vermiş bulunuyor. Seyhanlı, Çukurovalı, Yüreğirli ve Adanalı tüm hemşerilerimizi gerçekleştireceğimiz ziyaret programına ve iftar buluşmamıza davet ediyorum." şeklinde konuştu. DEVA Partisi'nin Adana'daki yerel seçim çalışmaları, Genel Başkan Ali Babacan'ın liderliğinde hızla devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.