BAL’da “derbi” heyecanı!

SPOR 11.11.2021 - 17:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1519+ kez okundu.
 

BAL’da “derbi” heyecanı!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’un averajla lideri Adana1954 FK Teknik Direktörü Reşat Yılmaz, “Turuncu-Beyaz sevdalılarını, Sarıçam Kürkçülerspor’la oynayacağımız maça bekliyoruz” dedi.
Yılmaz, İdari Menejer İhsan Togay ve Yardımcı Antrenör Mahir Adıgüzel ile birlikte Ziyapaşa Özsüt’te spor basını ile buluştu. Yılmaz, oafta sonu oynayacakları Sarıçam Kürkçülerspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanı Menderes Kutlu’nun turuncu-beyaz aşığı olduğunu kaydeden Reşat Yılmaz, “Birbirinden değerli yöneticilerimiz var. İyi transferler yaptık, kaliteli takımız ve iddialıyız. Bu hafta sonu önemli bir maçımız var. O maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.    Pazar günü Muharrem Gülergin Stadı’nda saat 14.00’te karşılaşacakları Sarıçam Kürkçülerspor’un güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Reşat Yılmaz, “İlk maçta yaklaşık 2 bin 500 taraftarımız maçı  izledi. İlk maçtaki yoğun taraftar kitlesi bizi memnun etti. Bu hafta da herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  Reşat Yılmaz, hedeflerinin 3. lig olduğuna dikkat çekerek, Kulüp Başkanı Menderes Kutlu’nun futbol akademisi kurmak istediğini, bu yöndeki çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’un averajla lideri Adana1954 FK Teknik Direktörü Reşat Yılmaz, “Turuncu-Beyaz sevdalılarını, Sarıçam Kürkçülerspor’la oynayacağımız maça bekliyoruz” dedi.

Yılmaz, İdari Menejer İhsan Togay ve Yardımcı Antrenör Mahir Adıgüzel ile birlikte Ziyapaşa Özsüt’te spor basını ile buluştu. Yılmaz, oafta sonu oynayacakları Sarıçam Kürkçülerspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanı Menderes Kutlu’nun turuncu-beyaz aşığı olduğunu kaydeden Reşat Yılmaz, “Birbirinden değerli yöneticilerimiz var. İyi transferler yaptık, kaliteli takımız ve iddialıyız. Bu hafta sonu önemli bir maçımız var. O maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

Pazar günü Muharrem Gülergin Stadı’nda saat 14.00’te karşılaşacakları Sarıçam Kürkçülerspor’un güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Reşat Yılmaz, “İlk maçta yaklaşık 2 bin 500 taraftarımız maçı  izledi. İlk maçtaki yoğun taraftar kitlesi bizi memnun etti. Bu hafta da herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 


Reşat Yılmaz, hedeflerinin 3. lig olduğuna dikkat çekerek, Kulüp Başkanı Menderes Kutlu’nun futbol akademisi kurmak istediğini, bu yöndeki çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.