BALIKÇI TEKNELERİ YAKIT ALAMAZ DURUMDA

GÜNDEM 13.10.2021 - 11:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2310+ kez okundu.
 

BALIKÇI TEKNELERİ YAKIT ALAMAZ DURUMDA

Star TV'de yayınlanan "Vahe ile Evdeki Mutluluk" programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Vahe Kılıçarslan, tanıtım çekimleri için Pozantı'ya geldi.  Pozantı ilçesine bağlı Belemedik Tabiat Parkında çekimler yapan ekip, özellikle son dönemlerde Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın gayretleriyle, Belemedik'e atölye ekibine yaptırdığı ahşap Bungalov Evleri ve yine doğanın kalbinde hizmete açılan 13 odalı Butik Otel’de çekimler gerçekleştirildi.  BUNGALOV EVLERDE KONAKLADILAR Pozantı yöresine ait bazlama ve börek çeşitlerinin yanında, yağlama ve öfelemeç yiyeceğini Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın eşi Gülşen Çay Hanımefendi kendi elleriyle yaptı. Programın sunucusu Vahe Kılıçarslan, belediye personelleri tarafından inşa edilen ahşap Bungalov Evleri’nde bir gece kalarak doğanın içerisindeki huzuru ve mutluluğu adeta test etti.  Yaptığı projeler ve çalışmalarla Pozantı'nın turizm çıtasını üst seviyelere çıkartan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Türkiye genelinde binlerce insanın artık severek gelmek istediği ‘Sonbaharın Başkenti Belemedik'e yapılan yatırımların karşılık bulduğunu dile getirerek "Devlet Demir Yolları’ndan kiraladığımız 38 dönümlük araziye önce Belemedik Restaurant’ı yaptık. Daha sonra, bu restaurantın etrafında misafirlerin vakit geçirebileceği ve piknik yapabileceği barbekü alanları oluşturarak vatandaşların buraya tekrar, tekrar gelmesini sağladık. Bunun yanı sıra, belediye atölye ekibimdeki personellerle 3 adet ahşap bungalov evler yaptık ve Kurban Bayramı öncesinde hizmete sunduk. Bungalov Evlerimizde Kasım ayının sonuna kadar tüm rezervasyonlar doldu. Yine turizm anlamında son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nden kiraladığımız binayı 13 odalı butik otele çevirerek hizmete açtık. Pozantı artık üreten bir ilçe, üretken belediyecilik anlayışıyla çalışan bir belediye. Hem halkımızdan hem de çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimizden aldığımız olumlu tepkiler bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.  Çekimleri 2 gün süren ‘Vahe İle Evdeki Mutluluk’ Programı, ilerleyen günlerde Star TV'de yayınlanacak ve yayın tarihi Pozantı Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından bildirilecek.
Star TV'de yayınlanan "Vahe ile Evdeki Mutluluk" programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Vahe Kılıçarslan, tanıtım çekimleri için Pozantı'ya geldi. 
Pozantı ilçesine bağlı Belemedik Tabiat Parkında çekimler yapan ekip, özellikle son dönemlerde Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın gayretleriyle, Belemedik'e atölye ekibine yaptırdığı ahşap Bungalov Evleri ve yine doğanın kalbinde hizmete açılan 13 odalı Butik Otel’de çekimler gerçekleştirildi. 
BUNGALOV EVLERDE KONAKLADILAR
Pozantı yöresine ait bazlama ve börek çeşitlerinin yanında, yağlama ve öfelemeç yiyeceğini Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın eşi Gülşen Çay Hanımefendi kendi elleriyle yaptı. Programın sunucusu Vahe Kılıçarslan, belediye personelleri tarafından inşa edilen ahşap Bungalov Evleri’nde bir gece kalarak doğanın içerisindeki huzuru ve mutluluğu adeta test etti. 
Yaptığı projeler ve çalışmalarla Pozantı'nın turizm çıtasını üst seviyelere çıkartan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Türkiye genelinde binlerce insanın artık severek gelmek istediği ‘Sonbaharın Başkenti Belemedik'e yapılan yatırımların karşılık bulduğunu dile getirerek "Devlet Demir Yolları’ndan kiraladığımız 38 dönümlük araziye önce Belemedik Restaurant’ı yaptık. Daha sonra, bu restaurantın etrafında misafirlerin vakit geçirebileceği ve piknik yapabileceği barbekü alanları oluşturarak vatandaşların buraya tekrar, tekrar gelmesini sağladık. Bunun yanı sıra, belediye atölye ekibimdeki personellerle 3 adet ahşap bungalov evler yaptık ve Kurban Bayramı öncesinde hizmete sunduk. Bungalov Evlerimizde Kasım ayının sonuna kadar tüm rezervasyonlar doldu. Yine turizm anlamında son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nden kiraladığımız binayı 13 odalı butik otele çevirerek hizmete açtık. Pozantı artık üreten bir ilçe, üretken belediyecilik anlayışıyla çalışan bir belediye. Hem halkımızdan hem de çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimizden aldığımız olumlu tepkiler bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi. 
Çekimleri 2 gün süren ‘Vahe İle Evdeki Mutluluk’ Programı, ilerleyen günlerde Star TV'de yayınlanacak ve yayın tarihi Pozantı Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından bildirilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.