BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN BULAM-DER’E ZİYARET
BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN BULAM-DER’E ZİYARET
YENİ Parti Seyhan Kurucu İlçe Başkanı ve ilçe başkan adayı Mehmet Şahin Gümüş, üye katılımlı ön seçim süreci kapsamında saha çalışmalarını sürdürüyor. Gümüş, Adana Bulamlılar Derneği’ni (BULAM-DER) ziyaretinde dernek üyeleri tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.
BULAM-DER’DE YOĞUN İLGİ
Seyhan’daki saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mehmet Şahin Gümüş, Adana Bulamlılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette ön seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gümüş, üyelerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Dernek üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Gümüş, ziyaretin kendileri açısından son derece anlamlı olduğunu belirterek, birlik ve dayanışma mesajları verdi.
“BULAM-DER’Lİ CANLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK”
Ziyaretin ardından açıklama yapan Gümüş, saha çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade ederek, “Bugün saha çalışmalarımız kapsamında BULAM-DER’li komşularımızla, canlarla bir araya geldik. Gösterdikleri yoğun ilgi ve samimi karşılamaları bizleri son derece mutlu etti” dedi.
GÜMÜŞ’TEN SERKAN TAŞAN’A TEŞEKKÜR
Gümüş, kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlik nedeniyle BULAM-DER üyelerine ve Dernek Başkanı Serkan Taşan’a teşekkür etti.
Gümüş, “Bizleri bağrına basan kıymetli Bulamlı canlara ve Dernek Başkanımız Sayın Serkan Taşan’a misafirperverlikleri, samimi ilgileri ve coşkulu karşılamaları için teşekkür ediyorum. Birlikte, omuz omuza yol yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“İKTİDARIN YOLU SEYHAN’DAN GEÇİYOR”
Saha çalışmalarının ön seçim süreci boyunca devam edeceğini vurgulayan Mehmet Şahin Gümüş, açıklamasını, “İktidarın yolu Seyhan’dan geçiyor. Yaşasın örgütlü mücadelemiz!” sözleriyle tamamladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
