Bekir Şimşek ilk iş olarak makam kapısını söktü

SİYASET 05.04.2024 - 14:21, Güncelleme: 05.04.2024 - 14:21 3597 kez okundu.
 

Bekir Şimşek ilk iş olarak makam kapısını söktü

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra ilk iş olarak makam kapısını kendisi söktü.
Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra ilk iş olarak makam kapısını kendisi söktü. Belediye Başkanı Bekir Şimşek, “Karaisalı Belediyesi tüm hemşerilerimizin makamıdır ve her vatandaşımız belediyeye geldiğinde sıra beklemeden doğrudan makama girecektir. Seçim sürecinde söylediğim gibi Karaisalı’yı birlikte yöneteceğiz. Makamımız oda değil sokaklar olacak” dedi. PROJELERİMİZ HAYATA GEÇECEK Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, “İlk işlerimize başlamak için heyecanlıyız çünkü ilçemiz için yapacağımız çok işimiz var. Görev süremiz boyunca ilçemizin kalkınması ve hemşehrilerimizin refahı için çalışacağız ve projelerimizi bir an önce hayata geçireceğiz. Oy veren vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Şimdi Karaisalı’yı kalkındırma dönemimiz başladı” diye konuştu.
Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra ilk iş olarak makam kapısını kendisi söktü.

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra ilk iş olarak makam kapısını kendisi söktü. Belediye Başkanı Bekir Şimşek, “Karaisalı Belediyesi tüm hemşerilerimizin makamıdır ve her vatandaşımız belediyeye geldiğinde sıra beklemeden doğrudan makama girecektir. Seçim sürecinde söylediğim gibi Karaisalı’yı birlikte yöneteceğiz. Makamımız oda değil sokaklar olacak” dedi.

PROJELERİMİZ HAYATA GEÇECEK

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, “İlk işlerimize başlamak için heyecanlıyız çünkü ilçemiz için yapacağımız çok işimiz var. Görev süremiz boyunca ilçemizin kalkınması ve hemşehrilerimizin refahı için çalışacağız ve projelerimizi bir an önce hayata geçireceğiz. Oy veren vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Şimdi Karaisalı’yı kalkındırma dönemimiz başladı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.