Bölge Müdürü Yılmaz Feke’de Yürütülen Ormancılık Faaliyetlerini İnceledi

GÜNDEM 17.04.2021 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1785+ kez okundu.
 

Bölge Müdürü Yılmaz Feke’de Yürütülen Ormancılık Faaliyetlerini İnceledi

  ​Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde yoğun arazi programı ile çalışmalarına devam eden Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Feke İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek yürütülen ormancılık uygulamalarını yerinde denetledi. İşletme Müdürü Mustafa Çelen, İşletme Şefleri ve teknik personelin katıldığı incelemelerde; Bölge Müdürü Yılmaz yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alarak öncelikle Akkaya Orman Emval Deposunda depo iç düzeni ile emval çeşitlerini ve istifleri inceledi. Depo içerisinde istife alınan emvallerin standartlara uygunluğunu kontrol ederek kalitenin korunması ve kayıplar yaşanmaması için satış aşamasına gelene kadar geçen süre içerisinde yapılan tüm çalışmaların hassasiyet ve özenle gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Akkaya Şefliğine ait bakım bölmeleri ve genç meşcerelerde yapılan uygulamaları yerinde inceleyen Bölge Müdürü Yılmaz; istifleme ve boylama konusunda dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirme yaparak; Akkaya Şefliğine ait 399 nolu bölmede; boylamada yapılan hataların en aza indirilmesi ve standartlara özen gösterilmesi uygulamalı olarak anlatıldı. Genel değerlendirmelerde bulunan Bölge Müdürü Yılmaz; 2021 yılı programı içerisinde yürütülen ormancılık çalışmalarında gelinen noktayı başarılı bulduğunu belirterek İşletme Müdürü ve ekibine teşekkür etti.

 
​Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde yoğun arazi programı ile çalışmalarına devam eden Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Feke İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek yürütülen ormancılık uygulamalarını yerinde denetledi.

İşletme Müdürü Mustafa Çelen, İşletme Şefleri ve teknik personelin katıldığı incelemelerde; Bölge Müdürü Yılmaz yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alarak öncelikle Akkaya Orman Emval Deposunda depo iç düzeni ile emval çeşitlerini ve istifleri inceledi. Depo içerisinde istife alınan emvallerin standartlara uygunluğunu kontrol ederek kalitenin korunması ve kayıplar yaşanmaması için satış aşamasına gelene kadar geçen süre içerisinde yapılan tüm çalışmaların hassasiyet ve özenle gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Akkaya Şefliğine ait bakım bölmeleri ve genç meşcerelerde yapılan uygulamaları yerinde inceleyen Bölge Müdürü Yılmaz; istifleme ve boylama konusunda dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirme yaparak; Akkaya Şefliğine ait 399 nolu bölmede; boylamada yapılan hataların en aza indirilmesi ve standartlara özen gösterilmesi uygulamalı olarak anlatıldı.

Genel değerlendirmelerde bulunan Bölge Müdürü Yılmaz; 2021 yılı programı içerisinde yürütülen ormancılık çalışmalarında gelinen noktayı başarılı bulduğunu belirterek İşletme Müdürü ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.