Büyükşehir Belediyesi’nden ŞİKAYET VAR!

GÜNDEM 09.02.2021 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1455+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi’nden ŞİKAYET VAR!

  Adana Büyükşehir Belediyesi, son bir yılda vatandaşlardan değişik konularla ilgili gelen 353 şikayetin ancak 5'ini çözdü.  Türkiye'de şikayet çözme konusunda internet kullanıcılarının akın ettiği site, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin son bir yıldaki performansını ortaya çıkardı. Belediye, siteye gelen yol bozukluğu, su kesintisi, fahiş su tarifesi, ekmek büfelerindeki sıkıntılar, otogardaki sorunlar ile otobüslerde yaşanan sıkıntıların büyük bölümünün çözüme kavuşturulmadığını, vatandaşın bir yıldaki memnuniyet oranının yalnızca yüzde 11,3 olduğunu belirledi.  İşte bazı şikayetler:  “Ben Yeşilyurt mahallesi 70304 sokakta oturuyorum ancak sineklerden şikayetçiyim. İlaçlama aracı geçiyor ama hiçbir etkisi olmuyor. Araç mahallede en az 2 kere geçiyor sözümüz yok ama ilaçların sineklere hiçbir etkisi olmuyor.”  “Ceyhan'da günün 20 saati su kesintisi var ilgili kurumları aradığımızda her defasında farklı bir yalanla karşı karşıyayız. Adana Büyükşehir Belediyesi ne işle uğraşıyor acaba, 50 liralık su kullanıyoruz. 100 TL ödüyoruz para almaya gelince her şey çok güzel hizmete gelince sıfır.” “Yumurtalık’tan kalkan 403 numaralı araç, tren gibi çalışıyor, tren bile bu kadar ses yapmıyor, sallanmıyor, çukura girdiğinde her taraf sallanıyor, insan vücudunu inanılmaz sarsıyor, bozuk camdan yağmur suyu koltuğun üstüne akıyor.”

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, son bir yılda vatandaşlardan değişik konularla ilgili gelen 353 şikayetin ancak 5'ini çözdü. 
Türkiye'de şikayet çözme konusunda internet kullanıcılarının akın ettiği site, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin son bir yıldaki performansını ortaya çıkardı. Belediye, siteye gelen yol bozukluğu, su kesintisi, fahiş su tarifesi, ekmek büfelerindeki sıkıntılar, otogardaki sorunlar ile otobüslerde yaşanan sıkıntıların büyük bölümünün çözüme kavuşturulmadığını, vatandaşın bir yıldaki memnuniyet oranının yalnızca yüzde 11,3 olduğunu belirledi. 
İşte bazı şikayetler: 
“Ben Yeşilyurt mahallesi 70304 sokakta oturuyorum ancak sineklerden şikayetçiyim. İlaçlama aracı geçiyor ama hiçbir etkisi olmuyor. Araç mahallede en az 2 kere geçiyor sözümüz yok ama ilaçların sineklere hiçbir etkisi olmuyor.” 
“Ceyhan'da günün 20 saati su kesintisi var ilgili kurumları aradığımızda her defasında farklı bir yalanla karşı karşıyayız. Adana Büyükşehir Belediyesi ne işle uğraşıyor acaba, 50 liralık su kullanıyoruz. 100 TL ödüyoruz para almaya gelince her şey çok güzel hizmete gelince sıfır.”
“Yumurtalık’tan kalkan 403 numaralı araç, tren gibi çalışıyor, tren bile bu kadar ses yapmıyor, sallanmıyor, çukura girdiğinde her taraf sallanıyor, insan vücudunu inanılmaz sarsıyor, bozuk camdan yağmur suyu koltuğun üstüne akıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.