BÜYÜKŞEHİR, ŞİNASİ EFENDİ’Yİ KARANLIĞA MAHKUM ETTİ!..

GÜNDEM 20.06.2024 - 15:31, Güncelleme: 20.06.2024 - 15:31 5483+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR, ŞİNASİ EFENDİ’Yİ KARANLIĞA MAHKUM ETTİ!..

ADANA’NIN eğlence merkezi konumundaki Şinasi Efendi Caddesi günlerdir karanlığa mahkum edildi.
Kurban Bayramı boyunca Şinasi Efendi Caddesi’ne gelen insanlar sokak lambalarının yanmamasına tepki gösterirken, cadde esnafı da yaşanan duyarsızlıktan şikayet etti. Mekan sahibi ve işletmeciler, Şinasi Efendi Caddesi’nin bir an önce aydınlığa kavuşturulmasını bekliyor. BÜYÜKŞEHİR CADDE ESNAFINA EZİYET Mİ ÇEKTİRİYOR? SOKAK lambalarının bir aya yakın süredir yanmaması nedeniyle sorunlarını EnerjiSA yetkililerine ileten çevre esnafı, aldıkları yanıt karşısında adeta şaşırdılar. Şinasi Efendi Caddesi’nin sokak aydınlatmasının Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu öğrenen cadde esnafı, Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı başvurudan da sonuç alamadı. Büyükşehir’e ait taksi durağı bitişiğindeki elektrik panosunun tehlike saçtığını ve günlerdir onarılmadığını vurgulayan işletmeciler büyük sıkıntı yaşıyor. Kendilerine adeta eziyet çektirildiğini anlatan işletmeciler, caddenin akşamları zifiri karanlığa bürünmesinden dolayı iş yapamadıkları için zarara uğradıklarını anlattılar. Esnaf, caddenin aydınlatma sorununun giderilmemesi nedeniyle insanların buraya gelmekten çekindiklerine dikkat çekiyor. CEZA, HER TÜRLÜ DENETİM VAR AMA HİZMET YOK!.. GEREK Büyükşehir olsun gerek ilçe belediyeleri olsun diğer kurum ve kuruluşların Şinasi Efendi Caddesi’nde her türlü denetimi yaptığını, yerli yersiz ceza uygulamalarına gittiğini anlatan çevre esnafı, ancak işin hizmet boyutuna gelince her kurumun sessizliğe büründüğünü vurguladılar. Buranın, kentin en sakin, en güvenilir eğlence merkezi konumunda bulunduğunu kaydeden esnaf, “Bizler burada kendi çapımızda Adana’mızın ekonomisine katkı sağlıyor, istihdam yaratıyoruz. İnsanlar buraya aileleriyle dostlarıyla gelip eğleniyorlar. Ama günlerdir caddemiz karanlıklar içerisinde. Büyükşehir Belediyesi’ne müracaatta bulunmamıza karşın hala bir aydınlatma sorununu gideremediler” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
ADANA’NIN eğlence merkezi konumundaki Şinasi Efendi Caddesi günlerdir karanlığa mahkum edildi.

Kurban Bayramı boyunca Şinasi Efendi Caddesi’ne gelen insanlar sokak lambalarının yanmamasına tepki gösterirken, cadde esnafı da yaşanan duyarsızlıktan şikayet etti. Mekan sahibi ve işletmeciler, Şinasi Efendi Caddesi’nin bir an önce aydınlığa kavuşturulmasını bekliyor.

BÜYÜKŞEHİR CADDE ESNAFINA EZİYET Mİ ÇEKTİRİYOR?
SOKAK lambalarının bir aya yakın süredir yanmaması nedeniyle sorunlarını EnerjiSA yetkililerine ileten çevre esnafı, aldıkları yanıt karşısında adeta şaşırdılar. Şinasi Efendi Caddesi’nin sokak aydınlatmasının Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu öğrenen cadde esnafı, Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı başvurudan da sonuç alamadı. Büyükşehir’e ait taksi durağı bitişiğindeki elektrik panosunun tehlike saçtığını ve günlerdir onarılmadığını vurgulayan işletmeciler büyük sıkıntı yaşıyor. Kendilerine adeta eziyet çektirildiğini anlatan işletmeciler, caddenin akşamları zifiri karanlığa bürünmesinden dolayı iş yapamadıkları için zarara uğradıklarını anlattılar. Esnaf, caddenin aydınlatma sorununun giderilmemesi nedeniyle insanların buraya gelmekten çekindiklerine dikkat çekiyor.
CEZA, HER TÜRLÜ DENETİM VAR AMA HİZMET YOK!..
GEREK Büyükşehir olsun gerek ilçe belediyeleri olsun diğer kurum ve kuruluşların Şinasi Efendi Caddesi’nde her türlü denetimi yaptığını, yerli yersiz ceza uygulamalarına gittiğini anlatan çevre esnafı, ancak işin hizmet boyutuna gelince her kurumun sessizliğe büründüğünü vurguladılar. Buranın, kentin en sakin, en güvenilir eğlence merkezi konumunda bulunduğunu kaydeden esnaf, “Bizler burada kendi çapımızda Adana’mızın ekonomisine katkı sağlıyor, istihdam yaratıyoruz. İnsanlar buraya aileleriyle dostlarıyla gelip eğleniyorlar. Ama günlerdir caddemiz karanlıklar içerisinde. Büyükşehir Belediyesi’ne müracaatta bulunmamıza karşın hala bir aydınlatma sorununu gideremediler” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.