ÇELİKKAYA: "HAK ETTİĞİMİZ HAKKIMIZI İSTİYORUZ!"

GÜNDEM 30.01.2025 - 16:53, Güncelleme: 30.01.2025 - 16:53 3079+ kez okundu.
 

ÇELİKKAYA: "HAK ETTİĞİMİZ HAKKIMIZI İSTİYORUZ!"

Türkiye'de Yüz Binlerce Çırak Ve Stajyerin Yıllardır Süren Emeklilik Mağduriyeti, Meclis Gündemine Taşındı!
ÇELİKKAYA: "ÇIRAKLIK DÖNEMİMİZ EMEKLİLİK BAŞLANGICI OLMALI!" Çıraklık ve Staj Sigortası Mağdurları Derneği (ÇSSM), binlerce kişinin yıllardır çözülemeyen emeklilik sorununa çözüm bulmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli temaslarda bulundu. Mağduriyetlerini anlatmak ve seslerini duyurmak isteyen heyet, TBMM'de birçok milletvekiliyle görüştü! STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARI MECLİS’TE DESTEK ARIYOR! ÇSSM heyeti, CHP Grup Toplantısı'na katılarak Genel Başkan Özgür Özel'e bir dosya sundu ve konuyla ilgili destek istedi. Heyet, ayrıca CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bağımsız İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun ile bir araya geldi. MHP ve Yeniden Refah Partisi milletvekilleriyle de görüşmeler gerçekleştiren ÇSSM heyeti, tüm siyasi partilerden destek talep etti. "HAKLARIMIZI GERİ İSTİYORUZ!" ÇSSM temsilcileri, uzun yıllardır süren mağduriyetlerinin giderilmesi için çağrıda bulundu. Kocaeli ÇSSM Derneği Başkanı Beyhan Ünal, görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek: "Bizi dinleyen ve çözüm için çaba gösteren tüm siyasetçilere teşekkür ediyorum. Ancak mücadelemiz bitmedi, devam edecek. ”Bursa ÇSSM Derneği Başkanı Fatih Yeniay, dayanışmanın önemine vurgu yaparak: "Ankara'da yalnız olmadığımızı gördük. Tüm mağdurları, sesimizi daha güçlü duyurmak için birlik olmaya davet ediyorum. Dernek Başkan Yardımcısı İbrahim Çelikkaya ise mağduriyetlerini şu sözlerle dile getirdi: "Çıraklık yaptığımız tarihin emekliliğe başlangıç sayılması, yüz binlerce aile için büyük bir kazanım olacaktır. EYT düzenlemesi çıkarken de dile getirdik, şimdi bir kez daha vurguluyoruz: Hak ettiğimiz hakkımızı istiyoruz!" MECLİS’TEN BEKLENEN ADIM GELECEK Mİ? TBMM’de yapılan temasların ardından, çıraklık ve staj sigortası mağdurlarının taleplerinin Meclis gündeminde daha fazla yer bulması bekleniyor. Eğer konu hakkında bir yasa teklifi verilirse, milyonlarca kişi için yeni bir emeklilik umudu doğabilir Şimdi gözler, Meclis’ten gelecek karara çevrildi! Çıraklık ve staj sigortası mağdurları için TBMM’de bir düzenleme yapılacak mı? Beklenen yasa çıkarsa, mağdurların emeklilik süreci nasıl değişecek? Türkiye, yıllardır süren bu mağduriyetin çözümünü bekliyor!
Türkiye'de Yüz Binlerce Çırak Ve Stajyerin Yıllardır Süren Emeklilik Mağduriyeti, Meclis Gündemine Taşındı!

ÇELİKKAYA: "ÇIRAKLIK DÖNEMİMİZ EMEKLİLİK BAŞLANGICI OLMALI!"

Çıraklık ve Staj Sigortası Mağdurları Derneği (ÇSSM), binlerce kişinin yıllardır çözülemeyen emeklilik sorununa çözüm bulmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli temaslarda bulundu. Mağduriyetlerini anlatmak ve seslerini duyurmak isteyen heyet, TBMM'de birçok milletvekiliyle görüştü!

STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARI MECLİS’TE DESTEK ARIYOR!

ÇSSM heyeti, CHP Grup Toplantısı'na katılarak Genel Başkan Özgür Özel'e bir dosya sundu ve konuyla ilgili destek istedi. Heyet, ayrıca CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bağımsız İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun ile bir araya geldi. MHP ve Yeniden Refah Partisi milletvekilleriyle de görüşmeler gerçekleştiren ÇSSM heyeti, tüm siyasi partilerden destek talep etti.

"HAKLARIMIZI GERİ İSTİYORUZ!"

ÇSSM temsilcileri, uzun yıllardır süren mağduriyetlerinin giderilmesi için çağrıda bulundu. Kocaeli ÇSSM Derneği Başkanı Beyhan Ünal, görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek: "Bizi dinleyen ve çözüm için çaba gösteren tüm siyasetçilere teşekkür ediyorum. Ancak mücadelemiz bitmedi, devam edecek. ”Bursa ÇSSM Derneği Başkanı Fatih Yeniay, dayanışmanın önemine vurgu yaparak: "Ankara'da yalnız olmadığımızı gördük. Tüm mağdurları, sesimizi daha güçlü duyurmak için birlik olmaya davet ediyorum. Dernek Başkan Yardımcısı İbrahim Çelikkaya ise mağduriyetlerini şu sözlerle dile getirdi: "Çıraklık yaptığımız tarihin emekliliğe başlangıç sayılması, yüz binlerce aile için büyük bir kazanım olacaktır. EYT düzenlemesi çıkarken de dile getirdik, şimdi bir kez daha vurguluyoruz: Hak ettiğimiz hakkımızı istiyoruz!"

MECLİS’TEN BEKLENEN ADIM GELECEK Mİ?

TBMM’de yapılan temasların ardından, çıraklık ve staj sigortası mağdurlarının taleplerinin Meclis gündeminde daha fazla yer bulması bekleniyor. Eğer konu hakkında bir yasa teklifi verilirse, milyonlarca kişi için yeni bir emeklilik umudu doğabilir Şimdi gözler, Meclis’ten gelecek karara çevrildi! Çıraklık ve staj sigortası mağdurları için TBMM’de bir düzenleme yapılacak mı? Beklenen yasa çıkarsa, mağdurların emeklilik süreci nasıl değişecek? Türkiye, yıllardır süren bu mağduriyetin çözümünü bekliyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.