CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 18.06.2021 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1789+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

    Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.   Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem mesajında, “Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, evladının yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı yüce değerleri kazandıran ve yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır. Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakarlığı gösteren değerli varlıklarımızdır. Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Bu vesileyle tüm Babaların ve baba adaylarının Babalar gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.  

 

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem mesajında, “Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, evladının yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı yüce değerleri kazandıran ve yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır. Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakarlığı gösteren değerli varlıklarımızdır. Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Bu vesileyle tüm Babaların ve baba adaylarının Babalar gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.