CEYHAN BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TİYATRO ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

KÜLTÜR-SANAT 13.07.2021 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2402+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TİYATRO ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun düzenlediği “Köprüden önce son çıkış” isimli tiyatro gösterisine katıldı. Ceyhan Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile  Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde  tiyatro etkinliği gerçekleştirdi. Ceyhan Belediye  Başkanı Hülya Erdem'in  katılımı ile 7’den 70’e her yaştan gelen vatandaşlar, sergilenen oyunu büyük bir ilgiyle izledi. "Ceyhan'ım sanatı sever" Tiyatro gösterimini vatandaşlarla beraber izleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " Halkımızın her zaman taleplerini önemseyerek hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri üzerine bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bizde Ceyhan’da daha güzel etkinlikler düzenleyerek halkımızın her zaman yanında olacağız. Tiyatro gösterisinde emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Etkinliğe katılan vatandaşlar ise, “Ceyhan Belediyesinin yaptığı etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Ailemiz ve çocuklarımız ile tiyatro izleyerek güzel vakit geçirdik. Ceyhan Belediye Başkanımız Hülya Erdem'e  teşekkür ediyoruz.” dediler.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun düzenlediği “Köprüden önce son çıkış” isimli tiyatro gösterisine katıldı.

Ceyhan Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile  Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde  tiyatro etkinliği gerçekleştirdi. Ceyhan Belediye  Başkanı Hülya Erdem'in  katılımı ile 7’den 70’e her yaştan gelen vatandaşlar, sergilenen oyunu büyük bir ilgiyle izledi.

"Ceyhan'ım sanatı sever"

Tiyatro gösterimini vatandaşlarla beraber izleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " Halkımızın her zaman taleplerini önemseyerek hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri üzerine bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bizde Ceyhan’da daha güzel etkinlikler düzenleyerek halkımızın her zaman yanında olacağız. Tiyatro gösterisinde emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise, “Ceyhan Belediyesinin yaptığı etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Ailemiz ve çocuklarımız ile tiyatro izleyerek güzel vakit geçirdik. Ceyhan Belediye Başkanımız Hülya Erdem'e  teşekkür ediyoruz.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.