CHP DEĞERLERİNDEN UZAKLAŞTI

GÜNDEM 15.02.2024 - 15:40, Güncelleme: 15.02.2024 - 16:28 1944+ kez okundu.
 

CHP DEĞERLERİNDEN UZAKLAŞTI

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın İYİ Parti'ye Geçiş İddiaları Gündemi Sallıyor
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ederek İYİ Parti'ye geçtiği iddiaları gündemi sarsarken, Akay'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Akay, istifasının ardından yaptığı açıklamalarda, CHP'nin değerlerinden uzaklaştığını ve partinin kimliğinin kaybolduğunu belirtti.Akay, "İstifa beni çok fazlasıyla üzerdi ancak şu anda sadece üzüntüm Cumhuriyet Halk Partisi'nin kimliğinin kaybolması. Bu kimliği kaybolmuş yapı üstünde benim bulunmamın çok fazla anlamı yok." ifadelerini kullandı.  ADAY OLMADIĞIMI GAZETEDEN OKUDUM Partisinin aday belirleme sürecinde yaşadığı haksızlıklara değinen Akay, "Aday gösterilmediğimi gazeteden okumamalıydım. Bir atama yapılıyor ve burada oturan kişi hiç hesaba katılmıyor." şeklinde eleştirilerde bulundu. Akay, ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in adaylık sürecinde 'Kamuoyu yoklaması' ile adayların belirleneceği beyanına rağmen vaatlerin yerine getirilmediğini savundu. Kendisinin aday gösterilmemesine rağmen Adana'nın ihmal edilen kısmını onarmak için çalışmalar yaptığını ve projelerinin tamamlanması gerektiğini belirtti.
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın İYİ Parti'ye Geçiş İddiaları Gündemi Sallıyor

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ederek İYİ Parti'ye geçtiği iddiaları gündemi sarsarken, Akay'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Akay, istifasının ardından yaptığı açıklamalarda, CHP'nin değerlerinden uzaklaştığını ve partinin kimliğinin kaybolduğunu belirtti.Akay, "İstifa beni çok fazlasıyla üzerdi ancak şu anda sadece üzüntüm Cumhuriyet Halk Partisi'nin kimliğinin kaybolması. Bu kimliği kaybolmuş yapı üstünde benim bulunmamın çok fazla anlamı yok." ifadelerini kullandı. 

ADAY OLMADIĞIMI GAZETEDEN OKUDUM
Partisinin aday belirleme sürecinde yaşadığı haksızlıklara değinen Akay, "Aday gösterilmediğimi gazeteden okumamalıydım. Bir atama yapılıyor ve burada oturan kişi hiç hesaba katılmıyor." şeklinde eleştirilerde bulundu. Akay, ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in adaylık sürecinde 'Kamuoyu yoklaması' ile adayların belirleneceği beyanına rağmen vaatlerin yerine getirilmediğini savundu. Kendisinin aday gösterilmemesine rağmen Adana'nın ihmal edilen kısmını onarmak için çalışmalar yaptığını ve projelerinin tamamlanması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.