CHP'Lİ KIRILMAZ: ÖNCE VERDİLER ZAMLA DAHA FAZLASINI ALDILAR!

SİYASET 13.01.2022 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2226+ kez okundu.
 

CHP'Lİ KIRILMAZ: ÖNCE VERDİLER ZAMLA DAHA FAZLASINI ALDILAR!

CHP Gençlik Kolları Genç İşsizliği Ve Emekten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, asgari ücret, memur ve emekli maaşına gelen zamlarla ilgili konuştu. CHP'li Kırılmaz:" Bu kadar yüksek maaş ücretinin vergilerden ve yeni gelen zamlardan çıkacağı belliydi." dedi. "BU İKTİDARDA MANTIK ARAMAYIN" İzzet Kırılmaz, iktidarın halkın gözünü boyamak için maaşlara bu kadar zam yaptığını belirterek;" Asgari ücrete 50.54', emekliye 25,47, memura 29,97 oranında zam getirdiler. Bazı kesimler takdir etti. "Bravo, işte devlet yönetmek" dedi. Biz de her zaman dedik ki durun. Böyle artış geldiyse bunu verdikleri gibi geri alacaklar. Yine dediğimiz oldu mu, oldu. Elektriğe, suya, doğalgaza, market ürünlerine, teknolojik aletlere, beyaz eşyaya, iğneden, ipliğe birçok ürüne zam üstüne zam geldi. Yani halka göz boyamak için verdiği maaş zammını da bu vesileyle geri almış oldu. Daha 2022'nin ortalarında gelecek zamlardan hiç bahsetmiyorum. Vergilerden de bahsetmiyorum. İşte o zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halka verdiği maaş zammı hiç yetmeyecek. Halk fasfakir olacak. Göz bile boyayamayacak. Bu iktidar boşuna öyle zam yapmaz. Yapıyorsa o işin içinde bir iş vardır. AKP'nin iktidar olduğu bir ülkede mantık, realistlik, refah, doğruluk, liyakat beklemeyin." şeklinde konuştu.



CHP Gençlik Kolları Genç İşsizliği Ve Emekten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, asgari ücret, memur ve emekli maaşına gelen zamlarla ilgili konuştu. CHP'li Kırılmaz:" Bu kadar yüksek maaş ücretinin vergilerden ve yeni gelen zamlardan çıkacağı belliydi." dedi.
"BU İKTİDARDA MANTIK ARAMAYIN"
İzzet Kırılmaz, iktidarın halkın gözünü boyamak için maaşlara bu kadar zam yaptığını belirterek;" Asgari ücrete 50.54', emekliye 25,47, memura 29,97 oranında zam getirdiler. Bazı kesimler takdir etti. "Bravo, işte devlet yönetmek" dedi. Biz de her zaman dedik ki durun. Böyle artış geldiyse bunu verdikleri gibi geri alacaklar. Yine dediğimiz oldu mu, oldu. Elektriğe, suya, doğalgaza, market ürünlerine, teknolojik aletlere, beyaz eşyaya, iğneden, ipliğe birçok ürüne zam üstüne zam geldi. Yani halka göz boyamak için verdiği maaş zammını da bu vesileyle geri almış oldu. Daha 2022'nin ortalarında gelecek zamlardan hiç bahsetmiyorum. Vergilerden de bahsetmiyorum. İşte o zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halka verdiği maaş zammı hiç yetmeyecek. Halk fasfakir olacak. Göz bile boyayamayacak. Bu iktidar boşuna öyle zam yapmaz. Yapıyorsa o işin içinde bir iş vardır. AKP'nin iktidar olduğu bir ülkede mantık, realistlik, refah, doğruluk, liyakat beklemeyin." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.