CHP’NİN ZAFER COŞKUSU ADANA’YI SARDI

GÜNDEM 31.08.2020 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3294+ kez okundu.
 

CHP’NİN ZAFER COŞKUSU ADANA’YI SARDI

  ADANA  - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’nün, Ulusal Kurtuluş Mücadelesi’nin zaferle taçlandığı Başkomutan Meydan Muharebesinin 98.yıldönümü dolayısıyla düzenlediği kutlamalardaki coşku Adana’ya yayıldı. YÜZLERCE ARAÇLIK ZAFER TURU Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunup, Büyük Önder Atatürk’ü, mücadele arkadaşlarını, şehitleri ve gazileri anan CHP Adana İl Örgütü, akşam saatlerinde de zafer coşkusunu Adanalılarla birlikte yaşamak için yüzlerce aracın katıldığı “Zafer Turu” düzenledi. ADANALILARIN BAYRAMINI KUTLADILAR 1922’de kazanılan Zafer’in anısına saat 19.22’de Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu önünden hareket eden araç konvoyunda İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, İl Gençlik Kolları Sekreteri Sait Altıngül ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av.Bülent Maraklı bayraklarla otobüs üzerinden Adanalıların bayramını kutladı. ZAFER COŞKUSU ADANA’YI SARDI Baraj Yolu ve Turgut Özal Bulvarı güzergahı üzerinden Şehitler Bulvarı kavşağında son bulan zafer turunda, güzergah boyunca yurttaşlar balkonlarında ve sokaklarda ellerindeki bayraklarla, alkışlarla ve yaktıkları meşalelerle büyük coşkuya ortak oldu. İSTİKLAL MARŞI VE İZMİR MARŞIYLA COŞKU DORUĞA ULAŞTI Turgut Özal Bulvarı ile Şehitler Bulvarı’nın kesiştiği noktada toplanan yurttaşlarla birlikte coşku doruk noktasına ulaştı. İstiklal Marşı’nı hep birlikte söyleyen katılımcılar daha sonra İzmir Marşı’yla Zafer coşkusunu sürdürdü.  

 

ADANA  - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’nün, Ulusal Kurtuluş Mücadelesi’nin zaferle taçlandığı Başkomutan Meydan Muharebesinin 98.yıldönümü dolayısıyla düzenlediği kutlamalardaki coşku Adana’ya yayıldı.

YÜZLERCE ARAÇLIK ZAFER TURU

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunup, Büyük Önder Atatürk’ü, mücadele arkadaşlarını, şehitleri ve gazileri anan CHP Adana İl Örgütü, akşam saatlerinde de zafer coşkusunu Adanalılarla birlikte yaşamak için yüzlerce aracın katıldığı “Zafer Turu” düzenledi.

ADANALILARIN BAYRAMINI KUTLADILAR

1922’de kazanılan Zafer’in anısına saat 19.22’de Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu önünden hareket eden araç konvoyunda İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, İl Gençlik Kolları Sekreteri Sait Altıngül ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av.Bülent Maraklı bayraklarla otobüs üzerinden Adanalıların bayramını kutladı.

ZAFER COŞKUSU ADANA’YI SARDI

Baraj Yolu ve Turgut Özal Bulvarı güzergahı üzerinden Şehitler Bulvarı kavşağında son bulan zafer turunda, güzergah boyunca yurttaşlar balkonlarında ve sokaklarda ellerindeki bayraklarla, alkışlarla ve yaktıkları meşalelerle büyük coşkuya ortak oldu.

İSTİKLAL MARŞI VE İZMİR MARŞIYLA COŞKU DORUĞA ULAŞTI

Turgut Özal Bulvarı ile Şehitler Bulvarı’nın kesiştiği noktada toplanan yurttaşlarla birlikte coşku doruk noktasına ulaştı. İstiklal Marşı’nı hep birlikte söyleyen katılımcılar daha sonra İzmir Marşı’yla Zafer coşkusunu sürdürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.