Çintimar: Hedefimiz ulaşılmadık insan bırakmamak

GÜNDEM 23.06.2021 - 14:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1380+ kez okundu.
 

Çintimar: Hedefimiz ulaşılmadık insan bırakmamak

  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi, Adana'da da mevcut havuzların yanı sıra yeni kurulan 14 portatif havuzda devam ediyor. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, proje kapsamında yalnız gençlere değil, “ben yüzme öğrenmek istiyorum” diyen her vatandaşa havuzların ücretsiz olarak açık olduğunu belirttiği açıklamasında şunlara değindi. “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından verilen eğitimler Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftada 4 gün olarak gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımızın projeye olan yoğun ilgisi, bizleri ziyadesiyle memnun etmekte. Verdiğimiz eğitimlerin bir güzel yanı da alt yaş gurubundaki gençlerimizin yüzmeyi öğrendikten sonra, yüzme sporcusu olma istekleridir. Sadece Bildiğiniz gibi yalnız ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi değil, ‘Türkiye Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme’ projeleriyle de ilimizdeki öğrencilerimizi mevcut altyapı ve fiziki mekân imkânlarından faydalandırarak, sosyal hayata katılmalarına imkân sağlamayı hedefliyoruz. Sporun her geçen gün daha geniş kitlelere yayılmasını ve gençlerimize sporu sevdirerek onları sportmen bireyler olarak yetiştirmeyi planlıyoruz."

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi, Adana'da da mevcut havuzların yanı sıra yeni kurulan 14 portatif havuzda devam ediyor.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, proje kapsamında yalnız gençlere değil, “ben yüzme öğrenmek istiyorum” diyen her vatandaşa havuzların ücretsiz olarak açık olduğunu belirttiği açıklamasında şunlara değindi. “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından verilen eğitimler Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftada 4 gün olarak gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımızın projeye olan yoğun ilgisi, bizleri ziyadesiyle memnun etmekte. Verdiğimiz eğitimlerin bir güzel yanı da alt yaş gurubundaki gençlerimizin yüzmeyi öğrendikten sonra, yüzme sporcusu olma istekleridir. Sadece Bildiğiniz gibi yalnız ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi değil, ‘Türkiye Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme’ projeleriyle de ilimizdeki öğrencilerimizi mevcut altyapı ve fiziki mekân imkânlarından faydalandırarak, sosyal hayata katılmalarına imkân sağlamayı hedefliyoruz. Sporun her geçen gün daha geniş kitlelere yayılmasını ve gençlerimize sporu sevdirerek onları sportmen bireyler olarak yetiştirmeyi planlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.