ÇMO İŞÇİLERİ İŞ BIRAKACAK

GÜNDEM 31.10.2023 - 15:38, Güncelleme: 31.10.2023 - 15:38 4698+ kez okundu.
 

ÇMO İŞÇİLERİ İŞ BIRAKACAK

Tez-Koop-İş Sendikasında örgütlü Çevre Mühendisleri Odası zam talebiyle yarım gün iş bırakarak taleplerini açıkladı.
ÇMO Genel Merkezi önünde bir araya gelen çalışanlar, yönetimi protesto etti. ÇMO işyeri temsilcisi Deniz Temürtürkan, taleplerinin reddedilmesi durumunda 1 Kasım Çarşamba günü ülke genelinde iş bırakacaklarını bildirdi.  SEFALET İÇERİSİNDE YAŞAM SÜRÜYORUZ  ÇMO işyeri temsilcisi Deniz Temürtürkan, ülkenin dört bir yanında çalışan emekçilerin ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğini ifade ederek, sefalet içinde bir yaşam sürdürdüklerini kaydetti. Temürtürkan; “Kira, ulaşım ve temel ihtiyaç masrafları giderek artmakta ve bu masrafları karşılamak her geçen gün daha da güçleşmektedir. Bize dayatılan köle düzeni ücretleri ile insanca bir hayat kurabilmek mümkün değil” dedi.  TALEPLERİMİZ KARŞILANSIN Taleplerinin reddedildiğini ifade eden Temürtürkan; “Yaşadığımız bu sorunların çözümü için örgütlü olduğumuz Oda yönetimine 3 ay önce sunduğumuz “Ek Protokol” talebi, baştan beri görmezden gelinmiş, yok sayılmış ve oda emekçisi olan bizlerin sesini duymamayı tercih etmişlerdir. Biz emekçiler, temel ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek ve adil bir ücret alabilmek hakkımızı arıyoruz ve bu taleplerimizden geri adım atmıyoruz, asla atmamız da söz konusu değildir” diye konuştu.
Tez-Koop-İş Sendikasında örgütlü Çevre Mühendisleri Odası zam talebiyle yarım gün iş bırakarak taleplerini açıkladı.

ÇMO Genel Merkezi önünde bir araya gelen çalışanlar, yönetimi protesto etti. ÇMO işyeri temsilcisi Deniz Temürtürkan, taleplerinin reddedilmesi durumunda 1 Kasım Çarşamba günü ülke genelinde iş bırakacaklarını bildirdi. 

SEFALET İÇERİSİNDE YAŞAM SÜRÜYORUZ 
ÇMO işyeri temsilcisi Deniz Temürtürkan, ülkenin dört bir yanında çalışan emekçilerin ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğini ifade ederek, sefalet içinde bir yaşam sürdürdüklerini kaydetti. Temürtürkan; “Kira, ulaşım ve temel ihtiyaç masrafları giderek artmakta ve bu masrafları karşılamak her geçen gün daha da güçleşmektedir. Bize dayatılan köle düzeni ücretleri ile insanca bir hayat kurabilmek mümkün değil” dedi. 

TALEPLERİMİZ KARŞILANSIN
Taleplerinin reddedildiğini ifade eden Temürtürkan; “Yaşadığımız bu sorunların çözümü için örgütlü olduğumuz Oda yönetimine 3 ay önce sunduğumuz “Ek Protokol” talebi, baştan beri görmezden gelinmiş, yok sayılmış ve oda emekçisi olan bizlerin sesini duymamayı tercih etmişlerdir. Biz emekçiler, temel ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek ve adil bir ücret alabilmek hakkımızı arıyoruz ve bu taleplerimizden geri adım atmıyoruz, asla atmamız da söz konusu değildir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.