ÇUKUROVA' Yİ YENİDEN ŞEKİLLENDİRECEĞİM

SİYASET 19.02.2024 - 10:45, Güncelleme: 19.02.2024 - 10:45 1070+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA' Yİ YENİDEN ŞEKİLLENDİRECEĞİM

Çukurova'nın geleceğine dair umut dolu bir adım atıldı. Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi, Adana'da düzenlenen bir basın toplantısında ilçenin vizyonunu şekillendirecek projelerini tanıttı.
AHLAKLI BELEDİYECİLİK VİZYONU: MUSTAFA GELDİ ÇUKUROVA'YA UMUT VERİYOR Geldi, "Ahlaklı Belediyecilik" ilkesini temel alarak şeffaf, adil ve toplumsal değerlere saygılı bir yönetim anlayışıyla ilçeyi yeniden şekillendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Adana'nın en gelişmiş ilçelerinden biri olan Çukurova'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi ve sorunlara çözüm üretmeyi amaçladıklarını vurgulayan Geldi, aile değerlerini merkeze alarak toplumun her kesimine eşit ve adaletli hizmet sunacaklarını söyledi. ÇUKUROVA DAHA YAŞANABİLİR BİR İLÇE OLACAK  Toplantıda, Çukurova'nın altyapısını güçlendirmek, modern bir yaşam alanı haline getirmek, eğitim, sağlık, ulaşım ve çevre gibi alanlarda kaliteli hizmet sunmak için hazırladıkları projeler de paylaşıldı. Yeşil alanları artıracak, çevre dostu uygulamaları hayata geçireceklerini ve ilçenin estetik değerinin korunmasını sağlayacaklarını ifade etti. Mustafa Geldi'nin liderliğinde Çukurova'nın daha yaşanabilir ve güvenli bir ilçe haline gelmesi hedeflenirken, Yeniden Refah Partisi'nin siyasi duruşuyla da uyumlu bir yönetim anlayışı benimseniyor. Basın buluşmasına parti il yönetimi, merkez ilçe başkan adayları ve yoğun bir basın mensubu katılımı gerçekleşti. Geldi'nin ortaya koyduğu vizyon, ilçenin refah ve ilerlemeyle buluşacağına dair güçlü bir mesaj taşıyor.
Çukurova'nın geleceğine dair umut dolu bir adım atıldı. Yeniden Refah Partisi Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Geldi, Adana'da düzenlenen bir basın toplantısında ilçenin vizyonunu şekillendirecek projelerini tanıttı.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK VİZYONU: MUSTAFA GELDİ ÇUKUROVA'YA UMUT VERİYOR

Geldi, "Ahlaklı Belediyecilik" ilkesini temel alarak şeffaf, adil ve toplumsal değerlere saygılı bir yönetim anlayışıyla ilçeyi yeniden şekillendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Adana'nın en gelişmiş ilçelerinden biri olan Çukurova'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi ve sorunlara çözüm üretmeyi amaçladıklarını vurgulayan Geldi, aile değerlerini merkeze alarak toplumun her kesimine eşit ve adaletli hizmet sunacaklarını söyledi.
ÇUKUROVA DAHA YAŞANABİLİR BİR İLÇE OLACAK 
Toplantıda, Çukurova'nın altyapısını güçlendirmek, modern bir yaşam alanı haline getirmek, eğitim, sağlık, ulaşım ve çevre gibi alanlarda kaliteli hizmet sunmak için hazırladıkları projeler de paylaşıldı. Yeşil alanları artıracak, çevre dostu uygulamaları hayata geçireceklerini ve ilçenin estetik değerinin korunmasını sağlayacaklarını ifade etti. Mustafa Geldi'nin liderliğinde Çukurova'nın daha yaşanabilir ve güvenli bir ilçe haline gelmesi hedeflenirken, Yeniden Refah Partisi'nin siyasi duruşuyla da uyumlu bir yönetim anlayışı benimseniyor. Basın buluşmasına parti il yönetimi, merkez ilçe başkan adayları ve yoğun bir basın mensubu katılımı gerçekleşti. Geldi'nin ortaya koyduğu vizyon, ilçenin refah ve ilerlemeyle buluşacağına dair güçlü bir mesaj taşıyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.