DAİMFED’den yargıya ziyaret

GÜNDEM 21.09.2026 - 12:27, Güncelleme: 21.09.2026 - 12:27 460 kez okundu.
 

DAİMFED’den yargıya ziyaret

Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu DAİMFED yönetimi adına, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bilal Gümüş’e görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyerek, kabulleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. Görüşmelerde; Adalet Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü ile DAİMFED iş birliğiyle yürütülen “Artık Mesleğim Elimde” Projesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri,  Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adana Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek ve Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bilal Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  “Artık Mesleğim Elimde” Projesi Ele Alındı Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerinin ana gündem maddesini toplumsal rehabilitasyon ve istihdam odaklı projeler oluşturdu. Görüşmelerde; Adalet Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü ile DAİMFED iş birliğiyle yürütülen “Artık Mesleğim Elimde” Projesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. “Artık Mesleğim Elimde” Projesi’nin Adalet Bakanı Akın Gürlek’e de anlatıldığı ve projeye ilişkin destek alındığı ifade edildi. Projenin, DAİMFED teşkilatının bulunduğu 14 ilde de uygulanmasına yönelik değerlendirmelerin Bakan Gürlek ile yapılan görüşmede ele alındığı aktarıldı. Projenin topluma kazandırma ve meslek edindirme odaklı yapısının yanı sıra, farklı illerde uygulanmasının sağlayacağı katkılar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Karslıoğlu’ndan Teşekkür Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu DAİMFED yönetimi adına, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bilal Gümüş’e görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyerek, kabulleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.
Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu DAİMFED yönetimi adına, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bilal Gümüş’e görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyerek, kabulleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. Görüşmelerde; Adalet Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü ile DAİMFED iş birliğiyle yürütülen “Artık Mesleğim Elimde” Projesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri,  Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adana Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek ve Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bilal Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

“Artık Mesleğim Elimde” Projesi Ele Alındı
Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerinin ana gündem maddesini toplumsal rehabilitasyon ve istihdam odaklı projeler oluşturdu. Görüşmelerde; Adalet Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü ile DAİMFED iş birliğiyle yürütülen “Artık Mesleğim Elimde” Projesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
“Artık Mesleğim Elimde” Projesi’nin Adalet Bakanı Akın Gürlek’e de anlatıldığı ve projeye ilişkin destek alındığı ifade edildi. Projenin, DAİMFED teşkilatının bulunduğu 14 ilde de uygulanmasına yönelik değerlendirmelerin Bakan Gürlek ile yapılan görüşmede ele alındığı aktarıldı.
Projenin topluma kazandırma ve meslek edindirme odaklı yapısının yanı sıra, farklı illerde uygulanmasının sağlayacağı katkılar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Karslıoğlu’ndan Teşekkür
Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu DAİMFED yönetimi adına, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bilal Gümüş’e görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyerek, kabulleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.