Damadı Düğün Günü Aldılar, Gelin Tek Başına Kaldı

26.11.2016 - 13:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1418+ kez okundu.
 

Damadı Düğün Günü Aldılar, Gelin Tek Başına Kaldı

Batman'da izin süresi geçmesine rağmen cezaevine teslim olmayan Orhan Çelik isimli damat, düğün günü polis ekipleri tarafından yakalanınca gelin düğünde tek başına kaldı.
"DAMADIN YERİNE 10 KİŞİYİ ALIN DEDİK" Düğününü yaptıktan sonra kardeşinin cezaevine teslim olacağını belirten ağabeyi Şahabettin Çelik, "Damat şu an Emniyet Müdürlüğü'nde. Yakaladılar oradadır. Damat açık cezaevindeydi. İzne geldi. Düğünü sebebiyle gidemedi, izin de vermediler. Düğün günü onu gelip aldılar. Şu an da Emniyet Müdürlüğü'nde ve düğün de damatsız devam ediyor. İhbar etmişler. Gelin hanımında elinden bir şey gelmiyor. Sabahtan bu yana emniyetin kapısındaydık. Yanına gitmediğimiz kişi de kalmadı, değişen bir şey olmadı. Polis eşliğinde gelsin, düğününü yapsın, düğün bittikten sonra tekrar alıp götürün dedik ama kabul etmediler. Damadın yerine 10 kişiyi alın, kefil olalım dedik düğününü yapsın istedik ama kabul etmediler ve öyle de düğün devam ediyor şu an." dedi. "ŞİKAYET EDENLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM" En mutlu gününde yalnız düğün yapmak zorunda kalan gelin Hülya Çelik, üzgün olduğunu belirtti. Gelin Hülya Çelik: "Üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Onu bekleyeceğim. Onu çok seviyorum. Şikayet edene de buradan bir şey söylemek istiyorum; dilerim Rabbimden evine ateş düşer. Bugünü bana zehir edenlere yazıklar olsun. Etrafta tecavüzcüler dolaşırken, kalkıp benim eşimi alıp götürmeleri çok saçma. Bir şey demiyorum. Buradan Orhan'a sevgilerimi gönderiyorum. Onu çok seviyorum, onu bir ömür boyu bekleyeceğim. Canı sağ olsun, üzgünüm ama güçlüyüm. Şikayet edenin de dilerim ocağına ateş düşer. Dilerim Allah'tan hiçbir zaman muradına ermez. Bana bu acıyı yaşattırdıkları için onları Allah'a havale ediyorum. Devleti de buradan alkışlıyorum. Düğün için izin istedik ama izin vermediler. Eşimi düğün fotoğraflarımızı çektikten sonra stüdyonun önünde aldılar." şeklinde konuştu.
Batman'da izin süresi geçmesine rağmen cezaevine teslim olmayan Orhan Çelik isimli damat, düğün günü polis ekipleri tarafından yakalanınca gelin düğünde tek başına kaldı.

"DAMADIN YERİNE 10 KİŞİYİ ALIN DEDİK"

Düğününü yaptıktan sonra kardeşinin cezaevine teslim olacağını belirten ağabeyi Şahabettin Çelik, "Damat şu an Emniyet Müdürlüğü'nde. Yakaladılar oradadır. Damat açık cezaevindeydi. İzne geldi. Düğünü sebebiyle gidemedi, izin de vermediler. Düğün günü onu gelip aldılar. Şu an da Emniyet Müdürlüğü'nde ve düğün de damatsız devam ediyor. İhbar etmişler. Gelin hanımında elinden bir şey gelmiyor. Sabahtan bu yana emniyetin kapısındaydık. Yanına gitmediğimiz kişi de kalmadı, değişen bir şey olmadı. Polis eşliğinde gelsin, düğününü yapsın, düğün bittikten sonra tekrar alıp götürün dedik ama kabul etmediler. Damadın yerine 10 kişiyi alın, kefil olalım dedik düğününü yapsın istedik ama kabul etmediler ve öyle de düğün devam ediyor şu an." dedi.

"ŞİKAYET EDENLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

En mutlu gününde yalnız düğün yapmak zorunda kalan gelin Hülya Çelik, üzgün olduğunu belirtti. Gelin Hülya Çelik: "Üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Onu bekleyeceğim. Onu çok seviyorum. Şikayet edene de buradan bir şey söylemek istiyorum; dilerim Rabbimden evine ateş düşer. Bugünü bana zehir edenlere yazıklar olsun. Etrafta tecavüzcüler dolaşırken, kalkıp benim eşimi alıp götürmeleri çok saçma. Bir şey demiyorum. Buradan Orhan'a sevgilerimi gönderiyorum. Onu çok seviyorum, onu bir ömür boyu bekleyeceğim. Canı sağ olsun, üzgünüm ama güçlüyüm. Şikayet edenin de dilerim ocağına ateş düşer. Dilerim Allah'tan hiçbir zaman muradına ermez. Bana bu acıyı yaşattırdıkları için onları Allah'a havale ediyorum. Devleti de buradan alkışlıyorum. Düğün için izin istedik ama izin vermediler. Eşimi düğün fotoğraflarımızı çektikten sonra stüdyonun önünde aldılar." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.