Damla: "Galip gelmek istiyorduk"

SPOR 20.12.2023 - 13:25, Güncelleme: 20.12.2023 - 13:25 2381+ kez okundu.
 

Damla: "Galip gelmek istiyorduk"

Mavi-Lacivertliler deplasmanda Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Serkan Damla, "Galip gelmek istiyorduk ama geriden gelip beraberlik almak memnun etti" dedi.
"İLK YARI İSTEDİĞİMİZ GİBİ GEÇMEDİ" Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla, "Maçın ilk yarısına bakınca hafta içi çalıştığımız hiçbir şeyi gerçekleştiremedik. Öndeki hareketsizlik geri planda oyuna katkı sağlayamamak. İlk yarı istediğimiz gibi geçmedi. Çalıştığımız yerden duran toptan golü yedik. Gaziantep FK’nın duran toplarda etkili olduğunu biliyorduk" şeklinde konuştu. "GALİP GELMEK İSTİYORDUK" İkinci yarıya değişiklikler yaparak oyuna başladıklarının altını çizen Damla, "Öndeki hareketliliği arttırmak için değişiklikler yaptık. Oyun tam bizim kontrolümüzdeyken yine bir gol yedik. 2-0’dan sonra oyuncularımız iyi reaksiyon verdi. Kenarları kullanarak iyi bir oyun çıkardık. Galip gelmek istiyorduk. Ancak 2-0’dan beraberliğe gelmek ve oyuncularımızın verdiği reaksiyonlar bizi memnun etti" diyerek, önümüzdeki maçlarda puanlar alarak yollarına devam etmek istediklerini belirtti.
Mavi-Lacivertliler deplasmanda Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Serkan Damla, "Galip gelmek istiyorduk ama geriden gelip beraberlik almak memnun etti" dedi.

"İLK YARI İSTEDİĞİMİZ GİBİ GEÇMEDİ"

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla, "Maçın ilk yarısına bakınca hafta içi çalıştığımız hiçbir şeyi gerçekleştiremedik. Öndeki hareketsizlik geri planda oyuna katkı sağlayamamak. İlk yarı istediğimiz gibi geçmedi. Çalıştığımız yerden duran toptan golü yedik. Gaziantep FK’nın duran toplarda etkili olduğunu biliyorduk" şeklinde konuştu.
"GALİP GELMEK İSTİYORDUK"
İkinci yarıya değişiklikler yaparak oyuna başladıklarının altını çizen Damla, "Öndeki hareketliliği arttırmak için değişiklikler yaptık. Oyun tam bizim kontrolümüzdeyken yine bir gol yedik. 2-0’dan sonra oyuncularımız iyi reaksiyon verdi. Kenarları kullanarak iyi bir oyun çıkardık. Galip gelmek istiyorduk. Ancak 2-0’dan beraberliğe gelmek ve oyuncularımızın verdiği reaksiyonlar bizi memnun etti" diyerek, önümüzdeki maçlarda puanlar alarak yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.