DEPREMZEDELER YENİ EVLERİNE KAVUŞTU

GÜNDEM 04.04.2024 - 15:18, Güncelleme: 04.04.2024 - 15:18 1625+ kez okundu.
 

DEPREMZEDELER YENİ EVLERİNE KAVUŞTU

Adana'da Depremzedeler İçin Yeni Bir Başlangıç: Afet Konutları Tamamlandı
Adana'da, depremlerin yarattığı acıları unutturacak yeni bir umut doğuyor. Şehirde yaşanan depremler sonrasında yıkılan evlerin yerine, depremzedelere yönelik yapılan afet konutları tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. İnşaat sürecinde titizlikle çalışan firma, öncelikle zemin iyileştirmesi yaparak güvenli bir temel oluşturdu. Ardından, modern ve depreme dayanıklı konutlar inşa edilerek depremzedelerin huzurlu bir yaşam sürmeleri için gerekli adımlar atıldı. GÜVENLİ BİR TEMEL OLUŞTURULDU Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı yıkımın ardından, TOKİ öncülüğünde başlatılan bu proje, sadece 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Depremin yıl dönümünden önce teslim edilen konutlara, depremzedelerin yerleşimine başlandı. Yapılan bu önemli çalışma, depremzedelerin yaralarını sarmak ve onlara güvenli bir yaşam alanı sunmak adına büyük bir adım olarak nitelendiriliyor. Adana'nın geleceği için umut verici olan bu gelişme, şehrin dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koyuyor.
Adana'da Depremzedeler İçin Yeni Bir Başlangıç: Afet Konutları Tamamlandı

Adana'da, depremlerin yarattığı acıları unutturacak yeni bir umut doğuyor. Şehirde yaşanan depremler sonrasında yıkılan evlerin yerine, depremzedelere yönelik yapılan afet konutları tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. İnşaat sürecinde titizlikle çalışan firma, öncelikle zemin iyileştirmesi yaparak güvenli bir temel oluşturdu. Ardından, modern ve depreme dayanıklı konutlar inşa edilerek depremzedelerin huzurlu bir yaşam sürmeleri için gerekli adımlar atıldı.

GÜVENLİ BİR TEMEL OLUŞTURULDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı yıkımın ardından, TOKİ öncülüğünde başlatılan bu proje, sadece 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Depremin yıl dönümünden önce teslim edilen konutlara, depremzedelerin yerleşimine başlandı. Yapılan bu önemli çalışma, depremzedelerin yaralarını sarmak ve onlara güvenli bir yaşam alanı sunmak adına büyük bir adım olarak nitelendiriliyor. Adana'nın geleceği için umut verici olan bu gelişme, şehrin dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.