DEVA’dan 12 Partiyle Bayramlaşma Programı

SİYASET 24.07.2021 - 09:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2628+ kez okundu.
 

DEVA’dan 12 Partiyle Bayramlaşma Programı

Siyasi partiler arasında gelenekselleşen bayramlaşma ziyaretleri bu yıl Kurban Bayramının ikinci gününde çevrimiçi yapılıyor. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin bayramlaşma programında ise 12 parti yer alıyor. Partinin Eğitim Politikaları Başkanı Mustafa Ergen, Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu ve Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf’tan oluşan heyet sabah saatlerinden itibaren sırasıyla şu partilerle bayramlaşacak: Gelecek Partisi, Hür Dava Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Anavatan Partisi, Demokrat Parti, Büyük Birlik Partisi, Saadet Partisi, İyi Parti, Yeniden Refah Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokratik Sol Parti ve Bağımsız Türkiye Partisi.

Siyasi partiler arasında gelenekselleşen bayramlaşma ziyaretleri bu yıl Kurban Bayramının ikinci gününde çevrimiçi yapılıyor. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin bayramlaşma programında ise 12 parti yer alıyor.

Partinin Eğitim Politikaları Başkanı Mustafa Ergen, Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu ve Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf’tan oluşan heyet sabah saatlerinden itibaren sırasıyla şu partilerle bayramlaşacak:

Gelecek Partisi, Hür Dava Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Anavatan Partisi, Demokrat Parti, Büyük Birlik Partisi, Saadet Partisi, İyi Parti, Yeniden Refah Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokratik Sol Parti ve Bağımsız Türkiye Partisi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.