Devlet yurdunda internete erişim yok, klimalar çalışmıyor

GÜNDEM 26.04.2024 - 15:08, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:28 1864 kez okundu.
 

Devlet yurdunda internete erişim yok, klimalar çalışmıyor

Devlete ait öğrenci yurtlarının içler acısı bir örneğini de Adana’da ortaya çıktı. Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Toroslar Kız Öğrenci Yurdu’nda ne klimalar çalışıyor ne de internet…
Çukurova Üniversitesi Güney Kampüs alanında bulunan Toroslar Kız Öğrenci Yurdu’nda skandal olarak nitelendirilebilecek bir iddia ortaya atıldı. Gazetemiz Egemen’e ulaşan bilgilere göre, sıcak havaların etkisini gösterdiği şu günlerde Toroslar Kız Öğrenci Yurdu’nda klimaların bir süredir çalışmadığı öğrenildi. Yurtta barınan öğrencilerin tüm girişimlerine karşın, yetkililerin bu konuda somut bir adım atmaması, “yetkililer uyuyor mu?” sorusunu akıllara getirdi. Öğrenciler internete de erişim sağlayamıyor. Kız yurdunda internetin çalışmaması, yüzlerce öğrenciyi mağdur ediyor. Sorunu bir türlü çözemeyen yurt yöneticilerinin duyarsızlığı, öğrencilerin büyük tepkisine yol açtı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı KYK yurdunda yaşanan klima ve internet sorununun bir an önce çözüme kavuşturulmasını isteyen öğrenciler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar' a seslenerek, “Kimi yurtlarda asansör kazasında arkadaşlarımız ölüyor. Bizler de burada internete erişemiyoruz, klimalarımız çalışmıyor. Bu çağda böyle bir durum olur mu?” diyerek, tepkilerini dile getirdiler.
Devlete ait öğrenci yurtlarının içler acısı bir örneğini de Adana’da ortaya çıktı. Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Toroslar Kız Öğrenci Yurdu’nda ne klimalar çalışıyor ne de internet…

Çukurova Üniversitesi Güney Kampüs alanında bulunan Toroslar Kız Öğrenci Yurdu’nda skandal olarak nitelendirilebilecek bir iddia ortaya atıldı. Gazetemiz Egemen’e ulaşan bilgilere göre, sıcak havaların etkisini gösterdiği şu günlerde Toroslar Kız Öğrenci Yurdu’nda klimaların bir süredir çalışmadığı öğrenildi. Yurtta barınan öğrencilerin tüm girişimlerine karşın, yetkililerin bu konuda somut bir adım atmaması, “yetkililer uyuyor mu?” sorusunu akıllara getirdi.
Öğrenciler internete de erişim sağlayamıyor. Kız yurdunda internetin çalışmaması, yüzlerce öğrenciyi mağdur ediyor. Sorunu bir türlü çözemeyen yurt yöneticilerinin duyarsızlığı, öğrencilerin büyük tepkisine yol açtı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı KYK yurdunda yaşanan klima ve internet sorununun bir an önce çözüme kavuşturulmasını isteyen öğrenciler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar' a seslenerek, “Kimi yurtlarda asansör kazasında arkadaşlarımız ölüyor. Bizler de burada internete erişemiyoruz, klimalarımız çalışmıyor. Bu çağda böyle bir durum olur mu?” diyerek, tepkilerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.