Dr. Gökhan Gündoğdu Emrah Kozay’ı ziyaret etti

GÜNDEM 07.05.2024 - 13:03, Güncelleme: 07.05.2024 - 14:39 1883 kez okundu.
 

Dr. Gökhan Gündoğdu Emrah Kozay’ı ziyaret etti

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Çukurova ilçenin yeni seçilen belediye başkanı Emrah Kozay’ı ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.
BAŞARI DİLEDİ Kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetleri ile kamuoyundan takdir toplayan Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, ziyarette başkan Emrah Kozay’ı yeni görevinden dolayı tebrik edip başarı diledi ve Vakfın çalışmalarından bahsetti. BAŞKAN KOZAY: İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ise ilçelerinde bulunan Gündoğdu Vakfı ve Gündoğdu Okullarının başarılarını bildiklerini ifade ederek, Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’nun ziyaretinden memnunluk duyduğunu söyledi. Başkan Emrah Kozay, “Önemli işler yapan Gündoğdu Vakfı ile işbirliği içerisinde ilçemize ve Adana’mıza değer katan projeler için çalışacağız” diye konuştu.
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Çukurova ilçenin yeni seçilen belediye başkanı Emrah Kozay’ı ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.

BAŞARI DİLEDİ

Kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetleri ile kamuoyundan takdir toplayan Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, ziyarette başkan Emrah Kozay’ı yeni görevinden dolayı tebrik edip başarı diledi ve Vakfın çalışmalarından bahsetti.

BAŞKAN KOZAY: İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ise ilçelerinde bulunan Gündoğdu Vakfı ve Gündoğdu Okullarının başarılarını bildiklerini ifade ederek, Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’nun ziyaretinden memnunluk duyduğunu söyledi. Başkan Emrah Kozay, “Önemli işler yapan Gündoğdu Vakfı ile işbirliği içerisinde ilçemize ve Adana’mıza değer katan projeler için çalışacağız” diye konuştu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.