Dr. Halil Nacar: Hizmete hazırız

DÜNYA 26.02.2024 - 15:45, Güncelleme: 26.02.2024 - 15:45 1735+ kez okundu.
 

Dr. Halil Nacar: Hizmete hazırız

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, 31 Mart seçimlerini kazandıkları an kadro ve projeler ile Yüreğir’e hizmete hazır olduklarını söyledi.
‘CUMHURBAŞKANIMIZ GÜÇ VE MORAL VERDİ’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana mitinginin kendilerine güç ve moral verdiğini ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “İnşallah Yüreğirli hemşehrilerimizin desteği ile seçimleri kazanıp sayın Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz” dedi. ‘OYUNUZ BANA EMANET VE SAHİP ÇIKARIM’ Dr. Halil Nacar, seçim gezilerinde büyük ilgi görüyor ve destek alıyor. Nacar, “Bizde insan ayırmak yok. Meslektede yok, karakter olarakta yok.  Gönül rahatlığı ile oyunuzu bana verebilirsiniz. Ben oyunuza bu dünyada da öbür dünyada da sahip çıkarım. Samimiyet bence her şeyin anahtarı ben samimice içinizden biri olarak sizleri temsil etmek istediğim için geldim. Ben bugüne kadar işimi yaparkende, hayatımda da samimi oldum ve inşallah başkan olduğumda da bu samimiyetim aynı kalır. Yüreğir’e ve Yüreğirliye hizmet ermek için kadromuz ve projelerimiz hazır” diye konuştu.
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, 31 Mart seçimlerini kazandıkları an kadro ve projeler ile Yüreğir’e hizmete hazır olduklarını söyledi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ GÜÇ VE MORAL VERDİ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana mitinginin kendilerine güç ve moral verdiğini ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “İnşallah Yüreğirli hemşehrilerimizin desteği ile seçimleri kazanıp sayın Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz” dedi.

‘OYUNUZ BANA EMANET VE SAHİP ÇIKARIM’

Dr. Halil Nacar, seçim gezilerinde büyük ilgi görüyor ve destek alıyor. Nacar, “Bizde insan ayırmak yok. Meslektede yok, karakter olarakta yok.  Gönül rahatlığı ile oyunuzu bana verebilirsiniz. Ben oyunuza bu dünyada da öbür dünyada da sahip çıkarım. Samimiyet bence her şeyin anahtarı ben samimice içinizden biri olarak sizleri temsil etmek istediğim için geldim. Ben bugüne kadar işimi yaparkende, hayatımda da samimi oldum ve inşallah başkan olduğumda da bu samimiyetim aynı kalır. Yüreğir’e ve Yüreğirliye hizmet ermek için kadromuz ve projelerimiz hazır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.