Dr. Halil Nacar: “Milletimizin gönül makamına talibim”

DÜNYA 14.02.2024 - 12:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:29 2106+ kez okundu.
 

Dr. Halil Nacar: “Milletimizin gönül makamına talibim”

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, sağlık çalışanlarının desteğini isteyerek, “Belediye başkanlığı koltuğuna değil milletimizin gönül makamına talibim.” dedi. Dr. Halil Nacar, Sağlık-Sen Adana Şubesi tarafından Evliya Çelebi Uygulama Otelinde düzenlenen ‘Tıbbi Sekreterlik Çalıştayı’na’ katıldı.
  YÜREĞİR DR. HALİL NACAR İLE DAHA DA BÜYÜYECEK Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, “Sağlığın lideri, mimarı yine beraberiz inşallah. Yüreğir’de Dr. Halil Nacar ile değişim zamanı olacak ve Yüreğir ilçemiz hak ettiği noktayı bulacak diye düşünüyorum” dedi. KENDİMİ SİZLERE EMANET EDİYORUM Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar ise “Daha önce benzeri çalıştaylarda İl Sağlık Müdürü şimdi olarak karşınızdaydım, şimdi ise belediye başkan adayı olarak buradayım. Tıbbi sekreterlik bizim açımızdan çok önemli. 10 yıl sağlık yöneticiliğim var sağlık işi ekip işidir, tek yapıldığında tam olmaz. Burada sizler hastananın ilk gelişinden itibaren tüm tedavi süreçlerinde yer alıyorsunuz. Tıbbi sekreterliğin alanda ki etkili çalışması tıbbi sekreterlerin hastane yönetimlerinde yer almasını sağlıyor. Tıbbi sekreterlik mesleği çok kıymetlidir. Bu değer üzerine Türkiye’de ilk kez böyle bir çalıştay yapılması çok önemlidir, emeği geçenleri kutluyor ve çok teşekkür ediyorum. Bu defa yeni bir yola çıktım sağlık hizmetinden çokta uzak olmayan sağlıklı yönetim iddiası ile meslekteki hassasiyetimizi Yüreğir belediye başkanı olarak hemşehrilerimin hizmetine taşımak istiyorum. Ben belediye başkanlığı koltuğuna değil milletimizin gönül makamına talibim! Ben hayallerini Yüreğir’e adayanlara, emeğimi adamak için buradayım! Yürekten inandığım ve kendimi adadığım bu süreçte hepinizin samimiyetle gayretini ve desteklerini bekliyorum. Bugüne kadar sizleri mahçup etmedim bugünden sonrada mahçup etmeyeceğimi taahhüt ediyorum. Varlığınızı hissetmekten gurur duyuyor kendimi sizlere emanet ediyorum” ifadelerini kullandı. PLAKET VERİLDİ Konuşmaların ardından Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sağlık alanında yaptığı yenilikçi ve özverili çalışmalardan dolayı Dr. Halil Nacar’a teşekkür plaketi verdi.  
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, sağlık çalışanlarının desteğini isteyerek, “Belediye başkanlığı koltuğuna değil milletimizin gönül makamına talibim.” dedi. Dr. Halil Nacar, Sağlık-Sen Adana Şubesi tarafından Evliya Çelebi Uygulama Otelinde düzenlenen ‘Tıbbi Sekreterlik Çalıştayı’na’ katıldı.

 

YÜREĞİR DR. HALİL NACAR

İLE DAHA DA BÜYÜYECEK

Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, “Sağlığın lideri, mimarı yine beraberiz inşallah. Yüreğir’de Dr. Halil Nacar ile değişim zamanı olacak ve Yüreğir ilçemiz hak ettiği noktayı bulacak diye düşünüyorum” dedi.

KENDİMİ SİZLERE

EMANET EDİYORUM

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar ise “Daha önce benzeri çalıştaylarda İl Sağlık Müdürü şimdi olarak karşınızdaydım, şimdi ise belediye başkan adayı olarak buradayım. Tıbbi sekreterlik bizim açımızdan çok önemli. 10 yıl sağlık yöneticiliğim var sağlık işi ekip işidir, tek yapıldığında tam olmaz. Burada sizler hastananın ilk gelişinden itibaren tüm tedavi süreçlerinde yer alıyorsunuz. Tıbbi sekreterliğin alanda ki etkili çalışması tıbbi sekreterlerin hastane yönetimlerinde yer almasını sağlıyor. Tıbbi sekreterlik mesleği çok kıymetlidir. Bu değer üzerine Türkiye’de ilk kez böyle bir çalıştay yapılması çok önemlidir, emeği geçenleri kutluyor ve çok teşekkür ediyorum.

Bu defa yeni bir yola çıktım sağlık hizmetinden çokta uzak olmayan sağlıklı yönetim iddiası ile meslekteki hassasiyetimizi Yüreğir belediye başkanı olarak hemşehrilerimin hizmetine taşımak istiyorum. Ben belediye başkanlığı koltuğuna değil milletimizin gönül makamına talibim! Ben hayallerini Yüreğir’e adayanlara, emeğimi adamak için buradayım! Yürekten inandığım ve kendimi adadığım bu süreçte hepinizin samimiyetle gayretini ve desteklerini bekliyorum. Bugüne kadar sizleri mahçup etmedim bugünden sonrada mahçup etmeyeceğimi taahhüt ediyorum. Varlığınızı hissetmekten gurur duyuyor kendimi sizlere emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sağlık alanında yaptığı yenilikçi ve özverili çalışmalardan dolayı Dr. Halil Nacar’a teşekkür plaketi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.