Egemen Gazetesi 20 Yaşında

GÜNDEM 01.02.2024 - 17:14, Güncelleme: 01.02.2024 - 22:55 2871+ kez okundu.
 

Egemen Gazetesi 20 Yaşında

Adana'nın önde gelen yayın organlarından biri olan Egemen Gazetesi, bugün basın hayatındaki 20. yılını doldurmanın sevincini yaşadı. 2004 yılında yayın hayatına başlayan gazete, Adana'nın sesi, gözü ve kulağı olma misyonunu aralıksız sürdürerek halka yerel ve ulusal haberleri anında ulaştırdı.
Gazetenin yayın ilkeleri arasında yer alan halk ve kamu hizmetlerine yönelik çalışma azmi ve bağlılık, 20 yıllık süre zarfında kesintisiz bir şekilde devam etti. Yayıncılık anlayışını Atatürk ilkelerine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bağımsızlığına, bölünmez bütünlüğüne olan inancıyla şekillendiren Egemen Gazetesi, milletin menfaatini savunan yayınlar yapmayı ilke edindi. Egemen Gazetesi, aile gazetesi olma özelliğiyle de tanınıyor. Farklı fikirlere tahammülün gelişmesine katkı sağlayarak objektif habercilik anlayışını benimseyen gazete, basın-yayın ahlak ve ilkelerine uygun bir şekilde yayın yapmayı sürdürüyor. Gazetenin Kurucusu Hakan Denizli, yaptığı açıklamada, "Egemen Gazetesi olarak 20. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu süre zarfında, okuyucularımıza doğru ve tarafsız habercilik sunma misyonumuzu her zaman en üst seviyede tuttuk. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Egemen Gazetesi'nin 20. yıl kutlaması, gazete çalışanları ve okurlar arasında coşkuyla karşılandı. Gazetenin başarı dolu geçmişi ve gelecek hedefleri, sık sık dile getirilerek yeni yayın yılına umutla bakılıyor.  Ayrıca yerel ve genel olarak tüm dünyaya haberlerini duyuran Egemen Gazetesi'ne http://www.egemengzt.com adresinden de ulaşılabilmektedir..
Adana'nın önde gelen yayın organlarından biri olan Egemen Gazetesi, bugün basın hayatındaki 20. yılını doldurmanın sevincini yaşadı. 2004 yılında yayın hayatına başlayan gazete, Adana'nın sesi, gözü ve kulağı olma misyonunu aralıksız sürdürerek halka yerel ve ulusal haberleri anında ulaştırdı.

Gazetenin yayın ilkeleri arasında yer alan halk ve kamu hizmetlerine yönelik çalışma azmi ve bağlılık, 20 yıllık süre zarfında kesintisiz bir şekilde devam etti. Yayıncılık anlayışını Atatürk ilkelerine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bağımsızlığına, bölünmez bütünlüğüne olan inancıyla şekillendiren Egemen Gazetesi, milletin menfaatini savunan yayınlar yapmayı ilke edindi.

Egemen Gazetesi, aile gazetesi olma özelliğiyle de tanınıyor. Farklı fikirlere tahammülün gelişmesine katkı sağlayarak objektif habercilik anlayışını benimseyen gazete, basın-yayın ahlak ve ilkelerine uygun bir şekilde yayın yapmayı sürdürüyor.

Gazetenin Kurucusu Hakan Denizli, yaptığı açıklamada, " Egemen Gazetesi olarak 20. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu süre zarfında, okuyucularımıza doğru ve tarafsız habercilik sunma misyonumuzu her zaman en üst seviyede tuttuk. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Egemen Gazetesi'nin 20. yıl kutlaması, gazete çalışanları ve okurlar arasında coşkuyla karşılandı. Gazetenin başarı dolu geçmişi ve gelecek hedefleri, sık sık dile getirilerek yeni yayın yılına umutla bakılıyor. 

Ayrıca yerel ve genel olarak tüm dünyaya haberlerini duyuran Egemen Gazetesi'ne http://www.egemengzt.com adresinden de ulaşılabilmektedir..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.