Ela Büyükgenç: Seyhan'ın Kızı Hizmete Hazır!

GÜNDEM 29.03.2024 - 17:01, Güncelleme: 29.03.2024 - 17:01 1550+ kez okundu.
 

Ela Büyükgenç: Seyhan'ın Kızı Hizmete Hazır!

Seyhan Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Ela Büyükgenç, memleket sevdasıyla yola çıkıyor! Seyhan'ın 96 Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Seyhanlıların sorunlarını dinleyen Büyükgenç, Seyhan'ın kızı olarak yola çıkmanın gururunu yaşıyor.
"VİCDANINIZIN SESİYLE SANDIĞA GİDİN"  Hiçbir yerden destek almadan, kendi imkanlarıyla ve hiçbir kurumun yardımını beklemeden, hergün aralıksız çalışarak yerel seçimlere hazırlanan Büyükgenç, Seyhan için hizmete hazır olduğunu belirtiyor. Seçime bir gün kala, Seyhanlılara seslenen Büyükgenç, vicdanlarının sesini dinleyerek sandığa gitmeleri ve Seyhan'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için birlikte hareket etmeleri çağrısında bulunuyor. "GELİN HEP BİRLİKTE SEYHAN'DA KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYELİM" Ela Büyükgenç, Seyhanlılara hitaben, "Gelin hep birlikte vicdanlarımızın sesini dinleyerek sandığa gidelim. Seyhan'da kötü gidişe tekrardan dur diyelim. Haydi Seyhanlım, ben sizin kızınız olarak doğduğum, büyüdüğüm topraklarım Seyhan'da hizmete hazırım. Gelin hep birlikte ellerin imrendiği bir Seyhan yapalım. Gelin hep birlikte Seyhan'ı çarpık yapılaşmadan, uyuşturucudan kurtaralım. Çocukların daha sağlıklı, yemyeşil parklarında oynadığı, yollarının sokaklarının tertemiz olduğu, daha modern, daha yaşanabilir bir Seyhan inşa edelim. Seyhan'a bir kadın eli değsin. Haydi Seyhanlım, patron sensin. Seyhan senin, başka Adana yok. Gelin memleketimize hep birlikte sahip çıkalım." şeklinde konuşuyor. Seyhan'ın geleceği için yola çıkmaya hazır olan Ela Büyükgenç, hizmete adanmışlıkla dolu Seyhan için elini taşın altına koyuyor!
Seyhan Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Ela Büyükgenç, memleket sevdasıyla yola çıkıyor! Seyhan'ın 96 Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Seyhanlıların sorunlarını dinleyen Büyükgenç, Seyhan'ın kızı olarak yola çıkmanın gururunu yaşıyor.

"VİCDANINIZIN SESİYLE SANDIĞA GİDİN"

 Hiçbir yerden destek almadan, kendi imkanlarıyla ve hiçbir kurumun yardımını beklemeden, hergün aralıksız çalışarak yerel seçimlere hazırlanan Büyükgenç, Seyhan için hizmete hazır olduğunu belirtiyor. Seçime bir gün kala, Seyhanlılara seslenen Büyükgenç, vicdanlarının sesini dinleyerek sandığa gitmeleri ve Seyhan'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için birlikte hareket etmeleri çağrısında bulunuyor.

"GELİN HEP BİRLİKTE SEYHAN'DA KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYELİM"

Ela Büyükgenç, Seyhanlılara hitaben, "Gelin hep birlikte vicdanlarımızın sesini dinleyerek sandığa gidelim. Seyhan'da kötü gidişe tekrardan dur diyelim. Haydi Seyhanlım, ben sizin kızınız olarak doğduğum, büyüdüğüm topraklarım Seyhan'da hizmete hazırım. Gelin hep birlikte ellerin imrendiği bir Seyhan yapalım. Gelin hep birlikte Seyhan'ı çarpık yapılaşmadan, uyuşturucudan kurtaralım. Çocukların daha sağlıklı, yemyeşil parklarında oynadığı, yollarının sokaklarının tertemiz olduğu, daha modern, daha yaşanabilir bir Seyhan inşa edelim. Seyhan'a bir kadın eli değsin. Haydi Seyhanlım, patron sensin. Seyhan senin, başka Adana yok. Gelin memleketimize hep birlikte sahip çıkalım." şeklinde konuşuyor. Seyhan'ın geleceği için yola çıkmaya hazır olan Ela Büyükgenç, hizmete adanmışlıkla dolu Seyhan için elini taşın altına koyuyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.