Emniyet güçleri teyakkuzda

GÜNDEM 27.06.2023 - 14:01, Güncelleme: 27.06.2023 - 14:01 9891+ kez okundu.
 

Emniyet güçleri teyakkuzda

Kurban Bayramı’nın birinci gününü kutlarken, emniyet güçleri de bayram öncesinden teyakkuza geçti. 9 günlük uzun bayram tatilinde Türk Polis Teşkilatı ve Jandarma Genel Komutanlığı tüm yurtta başta trafik olmak üzere her türlü önlemini aldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı’nın “Gözünü Yoldan Ayırma Sevdiklerinin Gözünü Yolda Bırakma” ana temasıyla sürücülere trafik kurallarına uymaları çağrısı yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın sosyal medya hesaplarında bayram öncesinden itibaren teyakkuza geçildiğine yer verilerek, trafik kurallarına uyulması çağrıları yapıldı. EMG, “Emniyet Güçlerimiz Kurban Bayramı Öncesi Teyakkuzda” ana başlığıyla, helikopter destekli trafik denetimlerinin devam ettiğine vurgu yaptı. Jandarma Genel Komutanlığı da hazırladığı videolarla vatandaş ve sürücüleri başta trafik kuralları olmak üzere her türlü asayiş ve dolandırıcılığa karşı dikkatli olmaları uyarısı yaptı. Jandarma, “Her zaman olduğu gibi; Bu bayramda da trafik kuralları daima aklımızda” mottosuyla, trafik kurallarını hatırlattı. Jandarma’nın trafik kazalarının önüne geçebilmek ve yapılan ihlallere hızlı bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla Cayrokopter ile yurdun çeşitli noktalarında trafik denetimleri gerçekleştirdiği bildirildi. Jandarma ayrıca, “emeğinizi dolandırıcılara kaptırmayın” diyerek, bayram nedeniyle kurbanlık alışlarında ve satışlarında meydana gelebilecek dolandırıcılık/sahte para olaylarına karşı dikkatli olunmasını istedi.
Kurban Bayramı’nın birinci gününü kutlarken, emniyet güçleri de bayram öncesinden teyakkuza geçti. 9 günlük uzun bayram tatilinde Türk Polis Teşkilatı ve Jandarma Genel Komutanlığı tüm yurtta başta trafik olmak üzere her türlü önlemini aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı’nın “Gözünü Yoldan Ayırma Sevdiklerinin Gözünü Yolda Bırakma” ana temasıyla sürücülere trafik kurallarına uymaları çağrısı yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın sosyal medya hesaplarında bayram öncesinden itibaren teyakkuza geçildiğine yer verilerek, trafik kurallarına uyulması çağrıları yapıldı. EMG, “Emniyet Güçlerimiz Kurban Bayramı Öncesi Teyakkuzda” ana başlığıyla, helikopter destekli trafik denetimlerinin devam ettiğine vurgu yaptı.

Jandarma Genel Komutanlığı da hazırladığı videolarla vatandaş ve sürücüleri başta trafik kuralları olmak üzere her türlü asayiş ve dolandırıcılığa karşı dikkatli olmaları uyarısı yaptı. Jandarma, “Her zaman olduğu gibi; Bu bayramda da trafik kuralları daima aklımızda” mottosuyla, trafik kurallarını hatırlattı. Jandarma’nın trafik kazalarının önüne geçebilmek ve yapılan ihlallere hızlı bir şekilde müdahale edebilmek amacıyla Cayrokopter ile yurdun çeşitli noktalarında trafik denetimleri gerçekleştirdiği bildirildi. Jandarma ayrıca, “emeğinizi dolandırıcılara kaptırmayın” diyerek, bayram nedeniyle kurbanlık alışlarında ve satışlarında meydana gelebilecek dolandırıcılık/sahte para olaylarına karşı dikkatli olunmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.