EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI YENİ ATAMALAR YAPILDI

GÜNDEM 29.01.2024 - 11:09, Güncelleme: 29.01.2024 - 11:09 1429+ kez okundu.
 

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI YENİ ATAMALAR YAPILDI

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin darp iddialarıyla gündeme gelerek görevden alınmasıyla birlikte üç ilin emniyet müdürü değişti. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yapılan atamalar sonucunda Adana'ya Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır'a Erden Sakarya ve Siirt'e Necmettin Öztürk getirildi.
DARP İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ Doğan İnci, 2020 yılında Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı. Ancak, son olarak 2023 yılında Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürü'ne yönelik darp iddialarıyla gündeme gelmişti. Olayla ilgili olarak şikayetçi olan şube müdürü, yaşadığı olayı Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirmiş ve detayları aktarmıştı. Yeni atamaların ardından Adana, Iğdır ve Siirt illerindeki emniyet teşkilatlarındaki değişim ve yeni dönemle ilgili beklentiler merak konusu olmaya devam ediyor. 20 ŞEHRİN VALİ YARDIMCISI DEĞİŞTİ Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, 127 ilin kaymakamı ve 20 şehrin vali yardımcısı da değişti.Mersin, Adana, Tekirdağ gibi illerin ilçelerine yeni kaymakam atandı.Söz konusu atama kararları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereğince yapıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararına göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin getirildi. Değişimlerle ilgili detaylar ve yeni dönemdeki beklentiler kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.
Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin darp iddialarıyla gündeme gelerek görevden alınmasıyla birlikte üç ilin emniyet müdürü değişti. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yapılan atamalar sonucunda Adana'ya Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır'a Erden Sakarya ve Siirt'e Necmettin Öztürk getirildi.

DARP İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Doğan İnci, 2020 yılında Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı. Ancak, son olarak 2023 yılında Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürü'ne yönelik darp iddialarıyla gündeme gelmişti. Olayla ilgili olarak şikayetçi olan şube müdürü, yaşadığı olayı Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirmiş ve detayları aktarmıştı. Yeni atamaların ardından Adana, Iğdır ve Siirt illerindeki emniyet teşkilatlarındaki değişim ve yeni dönemle ilgili beklentiler merak konusu olmaya devam ediyor.

20 ŞEHRİN VALİ YARDIMCISI DEĞİŞTİ
Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, 127 ilin kaymakamı ve 20 şehrin vali yardımcısı da değişti.Mersin, Adana, Tekirdağ gibi illerin ilçelerine yeni kaymakam atandı.Söz konusu atama kararları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereğince yapıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararına göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin getirildi. Değişimlerle ilgili detaylar ve yeni dönemdeki beklentiler kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.