"FAHİŞ FİYATA KARŞI DENETİMLER ARTIRILDI"

EKONOMİ 05.04.2024 - 12:12, Güncelleme: 05.04.2024 - 12:12 1650 kez okundu.
 

"FAHİŞ FİYATA KARŞI DENETİMLER ARTIRILDI"

Bakan Uraloğlu Müjdeyi Verdi: Köprü ve Otoyollar 9 Gün Süreyle Ücretsiz!
"VATANDAŞLARIN SEYAHAT MALİYETİ DÜŞECEK" Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram öncesi müjdeli bir açıklama yaparak, köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Bu karar, vatandaşların bayram tatilinde seyahatlerini daha ekonomik bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacak.Bakan Uraloğlu'nun yaptığı açıklamada dikkat çeken noktalar şunlar: Bayram süresince 30-35 milyon arası vatandaşın yurt çapında seyahat edeceği öngörülüyor. Bu, toplamda yaklaşık 100 milyon yolculuğa denk geliyor. Ulaştırma Bakanlığı, kara, deniz, hava ve demiryollarında yoğun seyahat döneminde tüm önlemleri aldı. Karayollarında denetimler sıklaştırıldı ve bakım çalışmaları asgari düzeye indirildi. Bayram boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Bu uygulama, trafik yükünü azaltacak ve vatandaşların seyahat maliyetlerini düşürecek.  "TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK" Otobüs terminallerinde denetimler artırıldı ve fahiş fiyat uygulamalarına karşı önlemler alındı. Korsan taşımacılık yapan firmalara cezalar uygulanacak. Demiryollarında ücretsiz hizmetler sunulacak: İstanbul'da Marmaray-Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metroları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İZBAN ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu önlemlerle birlikte, vatandaşların bayram tatilinde daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmeleri hedefleniyor. Ulaştırma Bakanlığı, her zaman olduğu gibi vatandaşların memnuniyeti ve güvenliği için çalışmalarını sürdürecek.
Bakan Uraloğlu Müjdeyi Verdi: Köprü ve Otoyollar 9 Gün Süreyle Ücretsiz!

"VATANDAŞLARIN SEYAHAT MALİYETİ DÜŞECEK"

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram öncesi müjdeli bir açıklama yaparak, köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Bu karar, vatandaşların bayram tatilinde seyahatlerini daha ekonomik bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacak.Bakan Uraloğlu'nun yaptığı açıklamada dikkat çeken noktalar şunlar: Bayram süresince 30-35 milyon arası vatandaşın yurt çapında seyahat edeceği öngörülüyor. Bu, toplamda yaklaşık 100 milyon yolculuğa denk geliyor. Ulaştırma Bakanlığı, kara, deniz, hava ve demiryollarında yoğun seyahat döneminde tüm önlemleri aldı. Karayollarında denetimler sıklaştırıldı ve bakım çalışmaları asgari düzeye indirildi. Bayram boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Bu uygulama, trafik yükünü azaltacak ve vatandaşların seyahat maliyetlerini düşürecek. 

"TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK"

Otobüs terminallerinde denetimler artırıldı ve fahiş fiyat uygulamalarına karşı önlemler alındı. Korsan taşımacılık yapan firmalara cezalar uygulanacak. Demiryollarında ücretsiz hizmetler sunulacak: İstanbul'da Marmaray-Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metroları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İZBAN ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu önlemlerle birlikte, vatandaşların bayram tatilinde daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmeleri hedefleniyor. Ulaştırma Bakanlığı, her zaman olduğu gibi vatandaşların memnuniyeti ve güvenliği için çalışmalarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.