FARKLARIYLA GÜZELLEŞEN DOĞANIN TÜM RENKLERİ “BEN ÇOK GÜZELİM”DE

KÜLTÜR-SANAT 09.10.2021 - 10:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1643+ kez okundu.
 

FARKLARIYLA GÜZELLEŞEN DOĞANIN TÜM RENKLERİ “BEN ÇOK GÜZELİM”DE

Yazar Ayça Erdem’in çocuklar için kaleme aldığı Ben Çok Güzelim, farklılıklarla güzelleşen bir dünyayı bir sümüklü böceğin dilinden anlatıyor. Doğanın içinde, kendini sevmek ve öz değerinin farkına varmak için yüzlerce neden saklı olduğunu anlatan hikâyeye birbirinden güzel resimler eşlik ediyor. Her canlının doğada önemli bir görevinin olduğunu, bu birlikteliğin hayatı yaşanır ve özel kıldığını anlatan Ben Çok Güzelim’in anlatımı oldukça keyifli. Çocuklar kadar büyüklerin de bu eşsiz serüvenin bir parçası olmanın anlamını keşfedecekleri kitabın çizimleri de Ayça Erdem’e ait. Nereye g­idersem g­ideyi­m, Orası beni­m evi­m. Yuvan seni­n kalbi­ndedi­r, O hep seni­nledi­r. Kendini Sevmek Üzerine Bir Kitap Doğada, diğer canlılar kadar önemsenmese de ne kadar önemli bir rolü olduğunu anlatan sümüklü böcek, duygularını da seslendirerek fark edilmek istiyor. Bu noktada çocuklar tarafından doğaya ve içindeki canlılara bambaşka bir gözle bakma fırsatı sunan Ben Çok Güzelim, eğlenceli olduğu kadar da incelikli duygulara hitap eden bir kitap. Daha önce Melekler Müzede ve Melekler Sanat Okulunda isimli kitapları yayımlanan Ayça Erdem, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümü’nü bitirmiştir. Uzun yıllar resim ve seramik eğitimleri almış, kişisel ve karma sergiler açmıştır. Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Ben Çok Güzelim; çocuklara ve onlarla birlikte yaşama keşfeden gözlerle bakmak isteyen yetişkinlere, rengârenk ve duygu yüklü bir serüven sunuyor.

Yazar Ayça Erdem’in çocuklar için kaleme aldığı Ben Çok Güzelim, farklılıklarla güzelleşen bir dünyayı bir sümüklü böceğin dilinden anlatıyor. Doğanın içinde, kendini sevmek ve öz değerinin farkına varmak için yüzlerce neden saklı olduğunu anlatan hikâyeye birbirinden güzel resimler eşlik ediyor.

Her canlının doğada önemli bir görevinin olduğunu, bu birlikteliğin hayatı yaşanır ve özel kıldığını anlatan Ben Çok Güzelim’in anlatımı oldukça keyifli. Çocuklar kadar büyüklerin de bu eşsiz serüvenin bir parçası olmanın anlamını keşfedecekleri kitabın çizimleri de Ayça Erdem’e ait.

Nereye g­idersem g­ideyi­m,

Orası beni­m evi­m.

Yuvan seni­n kalbi­ndedi­r,

O hep seni­nledi­r.

Kendini Sevmek Üzerine Bir Kitap

Doğada, diğer canlılar kadar önemsenmese de ne kadar önemli bir rolü olduğunu anlatan sümüklü böcek, duygularını da seslendirerek fark edilmek istiyor. Bu noktada çocuklar tarafından doğaya ve içindeki canlılara bambaşka bir gözle bakma fırsatı sunan Ben Çok Güzelim, eğlenceli olduğu kadar da incelikli duygulara hitap eden bir kitap. Daha önce Melekler Müzede ve Melekler Sanat Okulunda isimli kitapları yayımlanan Ayça Erdem, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümü’nü bitirmiştir. Uzun yıllar resim ve seramik eğitimleri almış, kişisel ve karma sergiler açmıştır.

Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Ben Çok Güzelim; çocuklara ve onlarla birlikte yaşama keşfeden gözlerle bakmak isteyen yetişkinlere, rengârenk ve duygu yüklü bir serüven sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.