FİRDEVS CİNGÖZLER ÇUKUROVA'DA İDDİALI

GÜNDEM 21.02.2024 - 16:27, Güncelleme: 21.02.2024 - 16:27 2475+ kez okundu.
 

FİRDEVS CİNGÖZLER ÇUKUROVA'DA İDDİALI

Soner Çetin'in İYİ Parti'ye Geçişi, MHP'nin Adayı Firdevs Cingözler'in Şansını Arttırdı.
Çukurova'nın seçim gündemi sarsılmaz bir hızla devam ediyor. Soner Çetin'in CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olmasıyla birlikte, seçim dengeleri beklenmedik bir şekilde değişmeye başladı. Özellikle CHP'nin güçlü olduğu Çukurova'da yaşanan bu değişiklik, Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Firdevs Cingözler için önemli bir fırsat yarattı.Cingözler'in adaylığı, özellikle Cumhur İttifakı'nın tek kadın Belediye Başkan Adayı olmasıyla dikkat çekiyor. Çukurova'da yaşanan belirsizlik ve güven kaybı, Cingözler'in şansını artırırken, Adana'nın ilk kadın Belediye Başkanı olma iddialarını da beraberinde getiriyor. İLK KADIN BELEDİYE BAŞKAN OLMA YOLUNDA MHP'nin adayı Firdevs Cingözler, seçim sürecinde halkla yakın temas içinde olmayı sürdürüyor. Mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor ve vizyon projeleriyle Çukurova'nın hak ettiği hizmetlere kavuşmasını hedefliyor. Spor kulüplerini ziyaret ederek sporcuların yanında olduğunu gösteren Cingözler, esnafların sorunlarını da yakından takip ediyor. Cingözler'in Çukurova halkına verdiği hizmet sözleri ve çalışmalarıyla, adını sıkça duyurduğu bir gerçek. Bu önemli adım, Çukurova için yeni bir başlangıç olabilirken, seçim sonuçları merakla bekleniyor.
Soner Çetin'in İYİ Parti'ye Geçişi, MHP'nin Adayı Firdevs Cingözler'in Şansını Arttırdı.

Çukurova'nın seçim gündemi sarsılmaz bir hızla devam ediyor. Soner Çetin'in CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olmasıyla birlikte, seçim dengeleri beklenmedik bir şekilde değişmeye başladı. Özellikle CHP'nin güçlü olduğu Çukurova'da yaşanan bu değişiklik, Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Firdevs Cingözler için önemli bir fırsat yarattı.Cingözler'in adaylığı, özellikle Cumhur İttifakı'nın tek kadın Belediye Başkan Adayı olmasıyla dikkat çekiyor. Çukurova'da yaşanan belirsizlik ve güven kaybı, Cingözler'in şansını artırırken, Adana'nın ilk kadın Belediye Başkanı olma iddialarını da beraberinde getiriyor.

İLK KADIN BELEDİYE BAŞKAN OLMA YOLUNDA
MHP'nin adayı Firdevs Cingözler, seçim sürecinde halkla yakın temas içinde olmayı sürdürüyor. Mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor ve vizyon projeleriyle Çukurova'nın hak ettiği hizmetlere kavuşmasını hedefliyor. Spor kulüplerini ziyaret ederek sporcuların yanında olduğunu gösteren Cingözler, esnafların sorunlarını da yakından takip ediyor. Cingözler'in Çukurova halkına verdiği hizmet sözleri ve çalışmalarıyla, adını sıkça duyurduğu bir gerçek. Bu önemli adım, Çukurova için yeni bir başlangıç olabilirken, seçim sonuçları merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.