GENÇLER ARASINDA DAYANIŞMA VE İŞBİRLİĞİ HEDEFİ

GÜNDEM 02.05.2024 - 14:44, Güncelleme: 02.05.2024 - 14:44 2324 kez okundu.
 

GENÇLER ARASINDA DAYANIŞMA VE İŞBİRLİĞİ HEDEFİ

Adana Gençlik Sivil Toplum Kurumları Platformu İcra Komitesi Kuruldu: Ürün, Genel Sekreter Seçildi"
Adana Gençlik Sivil Toplum Kurumları Platformu İcra Komitesi Kuruldu: Ürün, Genel Sekreter Seçildi" GENÇLER ARASINDA DAYANIŞMA VE İŞBİRLİĞİ HEDEFİ Adana'da faaliyet gösteren 13 Sivil Toplum Kuruluşu, Adana Gençlik Sivil Toplum Kurumları Platformu İcra Komitesi'ni oluşturmak üzere bir araya geldi. Platformun Genel Sekreterliğine Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün seçildi. Toplantıda, Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, oy çokluğuyla Komite Genel Sekreteri olarak seçildi. Ürün, yapılan seçimin ardından yaptığı konuşmada, Adana'da gençlik odaklı projeler ve etkinlikler düzenleyerek gençler arasında dayanışma ve işbirliğini teşvik etmeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Platformun Adana'ya hayırlı olmasını temenni etti. ADANA'NIN GENÇLİK POTANSİYELİ DAHA ETKİN ŞEKİLDE DEĞERLENECEK  Komiteye, Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanlığı, Tügva Adana Şube Başkanlığı, Genç Kadem Adana Şube Başkanlığı, Genç Kızılay Adana Şube Başkanlığı, Genç Yeşilay Adana Şube Başkanlığı, Önder Genç Adana Şube Başkanlığı, MTTB Adana Şube Başkanlığı, Genç Memur-Sen Adana Şube Başkanlığı, Hak-İş Genç Hizmet İş Sendikası Adana Şube Başkanlığı, Hak-İş Genç Öz Sağlık İş Sendikası Adana Şube Başkanlığı, Yeni Dünya Vakfı Adana Şube Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı Adana İl Gençlik Kolları Şube Başkanlığı ve Genç İHH Adana Şube Başkanlığı'ndan temsilciler katıldı. Adana Gençlik Sivil Toplum Kurumları Platformu'nun kurulması, gençlerin katılımı ve toplumsal etkinliklerde daha aktif rol almaları için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Platformun faaliyetleriyle, gençlerin sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sağlanması ve Adana'nın gençlik potansiyelinin daha etkin şekilde değerlendirilmesi hedefleniyor.
Adana Gençlik Sivil Toplum Kurumları Platformu İcra Komitesi Kuruldu: Ürün, Genel Sekreter Seçildi"

Adana Gençlik Sivil Toplum Kurumları Platformu İcra Komitesi Kuruldu: Ürün, Genel Sekreter Seçildi"

GENÇLER ARASINDA DAYANIŞMA VE İŞBİRLİĞİ HEDEFİ

Adana'da faaliyet gösteren 13 Sivil Toplum Kuruluşu, Adana Gençlik Sivil Toplum Kurumları Platformu İcra Komitesi'ni oluşturmak üzere bir araya geldi. Platformun Genel Sekreterliğine Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün seçildi. Toplantıda, Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, oy çokluğuyla Komite Genel Sekreteri olarak seçildi. Ürün, yapılan seçimin ardından yaptığı konuşmada, Adana'da gençlik odaklı projeler ve etkinlikler düzenleyerek gençler arasında dayanışma ve işbirliğini teşvik etmeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Platformun Adana'ya hayırlı olmasını temenni etti.


ADANA'NIN GENÇLİK POTANSİYELİ DAHA ETKİN ŞEKİLDE DEĞERLENECEK 

Komiteye, Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanlığı, Tügva Adana Şube Başkanlığı, Genç Kadem Adana Şube Başkanlığı, Genç Kızılay Adana Şube Başkanlığı, Genç Yeşilay Adana Şube Başkanlığı, Önder Genç Adana Şube Başkanlığı, MTTB Adana Şube Başkanlığı, Genç Memur-Sen Adana Şube Başkanlığı, Hak-İş Genç Hizmet İş Sendikası Adana Şube Başkanlığı, Hak-İş Genç Öz Sağlık İş Sendikası Adana Şube Başkanlığı, Yeni Dünya Vakfı Adana Şube Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı Adana İl Gençlik Kolları Şube Başkanlığı ve Genç İHH Adana Şube Başkanlığı'ndan temsilciler katıldı. Adana Gençlik Sivil Toplum Kurumları Platformu'nun kurulması, gençlerin katılımı ve toplumsal etkinliklerde daha aktif rol almaları için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Platformun faaliyetleriyle, gençlerin sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sağlanması ve Adana'nın gençlik potansiyelinin daha etkin şekilde değerlendirilmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.